• 瀏覽: 5,085
  • 回覆: 33
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
即係話單案重有得打,到時搵個黃絲法官會同佢找出所謂疑點,例如單憑行路姿勢不能証明視象的是林,就可以同佢打甩,所以大家唔好咁高興住。

垃圾

唔好用法緩揾黃絲劣屍,再次浪費納稅人啲錢

引用:
原帖由 報更正常 於 2019-3-16 06:52 PM 發表
即係話單案重有得打,到時搵個黃絲法官會同佢找出所謂疑點,例如單憑行路姿勢不能証明視象的是林,就可以同佢打甩,所以大家唔好咁高興住。
點判都好,律司又賺。

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-16 05:50 PM 發表
【認清政客真面目】回應林子健判刑 林卓廷15分鐘內兩發聲明、突刪「尊重法庭判決」發表於 2019-03-16 11:27https://img.speakout.hk/articles/cover/20190316/33f5c9583da966aa0f18b0b460be5915.jpeg

民主黨成員林子健因為「明知地向警員虛報有人犯罪」罪成,昨被判入獄五個月。當日陪同他一起開記者 ...
政客同政棍係有分別嘅, 政客間中都可能有好人, 但係好似3白眼呢種政棍, 人格卑下就有佢份.

釘子健話國安人員叫佢唔好將美斯嘅簽名交比劉霞,以此而推斷國安人員為此而綁架佢,真係諗起都想笑,人地劉霞依家已經好似係德國,釘子健個美斯簽名呢,比左劉霞未.

引用:
原帖由 報更正常 於 2019-3-16 06:52 PM 發表
假髮界創意無限,原因實在太多!買定花生等睇劣屍表演吧

民主黨的驕傲

俗語有云「有多少分證據講多少分話」,泛民卻是把這倒過來用。

當日警方尚未接手調查真相未明,林卓廷等人便已經開記招「大評特評」咬定內地部門跨境擄人、毒打;今天法庭裁判真相大白,反而「不便評論」?

頂級垃圾。

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-3-16 07:47 PM 發表
釘子健話國安人員叫佢唔好將美斯嘅簽名交比劉霞,以此而推斷國安人員為此而綁架佢,真係諗起都想笑,人地劉霞依家已經好似係德國,釘子健個美斯簽名呢,比左劉霞未. ...
啲大陸異見人士,如果冇犯民搞根本好快冇事,但犯民又要專登搞死異見人士,制造反中話題,這種手法人人皆知!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]