• 瀏覽: 5,023
  • 回覆: 76
+9
無左籌款價值等如失去一切 眾叛親離!

"香港文匯報記者昨日成功聯絡上李柱銘。他聲稱自己「無跟進」林子健這宗案件,加上林子健計劃提出上訴,故他暫時不會過早評論。"

即係第一日警都未報就出嚟開記招,反而就唔係"過早"

引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-16 09:45 AM 發表
四周環境好嘈
-電話冇電
-呢度收得唔清

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-3-16 09:16 AM 發表
咪係囉話晒大家都曾經有過共同理念,家陣就反面不認人.就好似肥平咁,都係想服待好呀耶啫,見制班X街同689老帽董無幫1句,全部都係X街
分別是:-

白鴿黨(廣泛包括泛民)平日高調唱並自詡甚麼 正義、公義、良知、良心、道德高地 .......... 認屎認屁!
反之,建制班 PK 何嘗有 認屎認屁?

另一方面,你既政敵建制又衰又賤,難道你要同建制鬥衰鬥賤?
你還有何顏面去講 正義、公義、良知、良心、道德高地 .......... ?

引用:
原帖由 chanrky2144 於 2019-3-17 07:56 AM 發表
當初未報警, 完全未調查清楚嘅情況下, 泛民個個仆街衝出嚟抽水.   而家有証據判咗刑, 成班仆街反而話不便評論. 泛民無恥賤格嘴面表露無遺.  成班笨柒, 人頭豬腦, 笑死全香港市民!! ...

附件

20190105_e789bd96082c4c70ae43QAIxIwm3BKF5.jpg(74.08 KB)

乖啦,唔好抹黑啦!

林子健沒有講大話!  
因為林子健係泛民大黨民主黨的資深黨員 
佢仲係拜耶穌 
充份代表泛民拜耶穌的思維及手法 
佢哋做咩都扮到合情合理合法 
佢哋就是代表正義公理 
係神的旨意 
比神更高尚 
你哋一定「不要問只要信」 
記得捐錢呀! 
否則就是鬼!

沒有這班皇牌配角陣容,釘書健套戲邊會咁多人睇﹖現在釘書健得獎,也不可能忘記一班配角的功勞吧

捉左??捉左去邊?

引用:
原帖由 Tkw6600 於 2019-3-16 04:26 PM 發表
仲有隻瘋鴿,最有義氣 ,不過係瘋既
講真,只得瘋鴿最有義氣,陪釘子健上庭;佢算係釘子健既真朋友,算係咁喇

其他個班泛民政棍,真係不知所謂;當初攞威就爭頭位,出事就全部隱形兼封咀

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2019-3-20 05:03 PM 發表

講真,只得瘋鴿最有義氣,陪釘子健上庭;佢算係釘子健既真朋友,算係咁喇

其他個班泛民政棍,真係不知所謂;當初攞威就爭頭位,出事就全部隱形兼封咀 ...
利字當頭,義氣行埋一邊

引用:
原帖由 奧林巴斯 於 2019-3-20 04:21 PM 發表
沒有這班皇牌配角陣容,釘書健套戲邊會咁多人睇﹖現在釘書健得獎,也不可能忘記一班配角的功勞吧
說得對,如果唔係班犯民高調開記招,也不會導致犯民這種下場及引來一班花生友

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]