• 瀏覽: 5,022
  • 回覆: 76
+9
反轉豬肚就係屎,用完即棄!

有少少好奇之前撐佢地d人而家有咩諗法?🤔🤔🤔🤔🤔

水已抽乾, 無話可說

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-3-16 09:16 AM 發表

咪係囉話晒大家都曾經有過共同理念,家陣就反面不認人.就好似肥平咁,都係想服待好呀耶啫,見制班X街同689老帽董無幫1句,全部都係X街
難得你都知道泛民係仆街, 支持佢地的更加係無腦死豬西
不過你有樣野錯, 就係什麼"服待好呀耶",
只不過係你個人想像,
但林子健同泛民當日一齊屈中共,
卻是全世界一齊見證的, 完

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-3-16 09:19 AM 發表
白鴿變晒鵪

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-16 03:05 PM 發表
民屎黨~同肥泥肛門黨去美國爭民主吧!!甘L驚仲咩??你班pok kai當老美傻既!!!!

https://martinoei.com/article/25479/%e6%a2%81%e6%8c%af%e8%8b%b1-%e8%a2%ab%e7%be%8e%e5%9c%8b%e9%bb%9e%e5%90%8d%e6%89%b9%e8%a9%95%ef%bc%9a%e7%a5%9d%e4 ...
乜你仲好意思出來呀?
你又話同我地國家主席好熟架?
家下你最愛個份垃圾報話要爆大鑊,
你唔講句野?

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-16 03:39 PM 發表

系播~成報谷腥去L左邊??又話爆習豬頭身家大鑊既??系老美江派個竇住緊呀??
先前仲扮到自己同習近平好friend架, 家下就什麼習豬頭?
你真係以為香討會員都無記性架

鴿:
[邊個係林子健? 冇人識佢喎!]
[有冇人識得林子健呀?]

啲鴿真係好撚柒!

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-3-16 09:16 AM 發表

咪係囉話晒大家都曾經有過共同理念,家陣就反面不認人.就好似肥平咁,都係想服待好呀耶啫,見制班X街同689老帽董無幫1句,全部都係X街
無啦啦講咩肥平? 

轉移視線既技巧好差……

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]