• 瀏覽: 6,526
  • 回覆: 64
引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 06:21 PM 發表

哈哈。自認低智就好,要按時吃藥。
再次確認你智力有問題,我無需食藥,您也不用「吃藥」早 X 救救地球!

後話 : 國語才有「吃藥」,廣東人話「食藥」;做妓女都有妓女嘅專業,做筆耕的請好好做好功課,畢竟國家俾你錢係要講贏人唔要你掉假。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 07:06 PM 發表

黃旺旺真系做妓女要立牌坊。

比文革更文革,毒果日報不執笠,香港不會有好日子過。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 12:04 PM 發表

甘你美爹無恥嘛,容咩易比求其搵個藉口,抓埋去啊。

不過你美爹甘正義,70年代前香港的白鬼高官,有邊個唔貪污,點解唔引渡去受審。
怕伱主子,多過怕美帝滅囗啦,咪唔敢去囉

引用:
原帖由 ricolau88 於 2019-3-16 08:03 AM 發表
文革思維,老婆橕老公都有罪
尼條死八婆連俾多幾蚊的士佬都出post嘈,心胸狹窄又冇人要既死港婆,邊知老公有難既心情吖!

引用:
原帖由 膠批 於 2019-3-16 08:54 AM 發表
樓主自己賴西 正一五十步笑百步!
樓主自己賴西ban account....so sad....

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 11:50 PM 發表

被十字教洗腦的人,都系非常自私啦。就像那個瑞典華人桂敏海在泰國被帶去大陸接受調查,本來大陸想放人了。所以大陸和瑞典大使和她女兒談判,點會知道他女兒會那麼無恥,爆響口,為民主,什麼什麼的,就是不妥協,結果瑞典大使被切換,她就成為民主英雄,但是他老爸要在大陸一世了。

突發快評:瑞典駐華大使被中共收買、桂敏海女兒勇揭驚人內幕 ...
嗰啲話自己信乜信物既人,你可以將佢地人格打個七折。我識既所有人,人格上冇信仰既比有信仰既普遍高尚好多。原因好簡單,有信仰既做完衰野覺得神會原諒佢,又或者自己犯罪係應該既,因為人有原罪。我話過一個朋友出軋唔啱,佢居然話尼個可能係神既安排,你話仆唔仆街?

他朝君體也相同

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 10:43 PM 發表

傳說中的暮羊犬。中國只是對付判國賊和間諜,正常人都過的很快樂。

哪像你美爹走在路上也怕突然被警察打打過來。
傳説護國魔獸,對付批判有正常過咩,像你主子咩從不敢面對國際

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]