註冊 登入

【即時文摘】霸王花原來真的是演員(高慧然)

本主題由 socialwong 於 2019-3-16 09:03 AM 移動
引用:
原帖由 wayfarer 於 2019-3-16 11:37 AM 發表

唔好好讀歷史又幫得共產黨做傷天害理嘅真係唔好怨
讲到邪恶你美爹十字教的邪恶又有谁出其右。

精選樓盤
引用:
原帖由 酒久察yoyo汪 於 2019-3-16 07:55 AM 發表

從未看過胡慧中的電影,對她的演技無絲毫認識。看了她為她老公何志平寫的求情信,我才終於確信她是個演員。

老實講,賴共的下場就是咁,打死無怨!

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190316&s=10829392&a=593 ...
係啦,賴洋說冇問題啦,賴錯野 = 賴野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠批 於 2019-3-16 08:54 AM 發表

樓主自己賴西 正一五十步笑百步!
佢就想,乃西?乃狗屎就有佢份!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ricolau88 於 2019-3-16 08:03 AM 發表

文革思維,老婆橕老公都有罪
佔中狗思維,

凡反中國的都無罪,

林子健係 無辜的

回覆 引用 TOP

各位,有無人收到樓主短訊呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 酒久察yoyo汪 於 2019-3-16 08:05 發表

不要離題,我講既係賴共
賴肥佬黎屎忽遲早打靶。

回覆 引用 TOP

咁你賴邊度?賴共都好過你賴外做漢奸走狗。

引用:
原帖由 catfish1539 於 2019-3-16 10:47 AM 發表

如果講到咁 ,你都有瀨共呀,你有冇飲過中共輸入香港嘅東江水呀,食過中共輸入嘅食物呀,唔好以為自己好超然,站起道德高地!
失敬,原來係議員先生。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 franklau1013 於 2019-3-16 02:18 PM 發表

咁你賴邊度?賴共都好過你賴外做漢奸走狗。
佢正正乃緊漢奸走狗啲屎囉,唔係佢重有乜嘢可以乃?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 12:48 PM 發表

讲到邪恶你美爹十字教的邪恶又有谁出其右。
非法翻牆嘅可憐人 : 美爹我冇份,你可牌到笔耕維生當然都冇价,但維尼同其他鞭打你鼻涕虫嘅權貴子孫就真系認美爹喇

現在談愛國,那是愛誰的國?蔣介石的國吧?、少數人的國,他們少數人去愛吧、 一個不是人民選舉出來的政府,有什麽臉面代表這個國家?愛這樣的國家,就是對祖國的背叛。1946年.毛澤東
引用:
原帖由 wayfarer 於 2019-3-16 03:56 PM 發表

非法翻牆嘅可憐人 : 美爹我冇份,你可牌到笔耕維生當然都冇价,但維尼同其他鞭打你鼻涕虫嘅權貴子孫就真系認美爹喇
见到简体就认为翻墙, 又什么维尼,这些都是台独,法轮功港毒的旺旺。基本上是主子就是老美。正可怜虫也。

花姐話要為生計出嚟撈……笑死冇得賠,重罪過肥平

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 04:13 PM 發表

见到简体就认为翻墙, 又什么维尼,这些都是台独,法轮功港毒的旺旺。基本上是主子就是老美。正可怜虫也。
用得匪文匪理唔好扮喇!

現在談愛國,那是愛誰的國?蔣介石的國吧?、少數人的國,他們少數人去愛吧、 一個不是人民選舉出來的政府,有什麽臉面代表這個國家?愛這樣的國家,就是對祖國的背叛。1946年.毛澤東
引用:
原帖由 wayfarer 於 2019-3-16 05:51 PM 發表

用得匪文匪理唔好扮喇!
台独旺旺返台湾。中国武统台湾,逃去边啊?当兵未啊?不过台独旺旺个个贪心怕死。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 05:53 PM 發表

台独旺旺返台湾。中国武统台湾,逃去边啊?当兵未啊?不过台独旺旺个个贪心怕死
有時跟低智人仕對話係一种樂趣

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。