註冊 登入

[專欄轉載] 新戲抹黑警察 或成最後演出 杜汶澤前景悲觀:我無大陸市場

新戲抹黑警察 或成最後演出 杜汶澤前景悲觀:我無大陸市場 E-mail 此主題給朋友

新戲抹黑警察 或成最後演出
杜汶澤前景悲觀:我無大陸市場

2019年03月15日 09:23

撐佔中黃藝人杜汶澤一向仇警,最近更接拍新戲醜化執法者,不過佢都好有自知之明,自言做電影唔受歡迎,更加無大陸市場,所以對自己嘅演員生涯一啲都唔樂觀,仲話呢套可能會係佢最後一部演出!係真至好講呀,香港人都唔想喺大銀幕見到你!

日後主力網台節目就算自知前途黯淡,杜汶澤仍不改賤嘴本色,自言好鍾意新戲中「黑警」嘅角色,果然無時無刻都想搵機會抹黑警察!明知自己搞電影做演員撈唔掂,「我無大陸市場」,杜汶澤就話以後打算主力網台節目,仲好過做電影,因為現實如此咁話喎。

杜汶澤遠離大銀幕,市民梗係舉腳支持啦!有邊個想喺欣賞電影輕鬆緊嘅時候見到撐佔中黃藝人個衰樣,你話係咪?

你個契弟唔做都有飯...開喇!...你好命!
你好彩!有個好老婆,食你嘅...軟飯喇!

https://hkgpao.com/articles/262513

人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
精選樓盤
希望杜生願望成真!   

回覆 引用 TOP

抵得過人哋老婆又老又醜又肯剝呀,你無個賤種咁好命架喇

回覆 引用 TOP

只識模仿周星馳攪笑,一D都唔欣賞佢

人地一早講明 唔恨 大6市場啦, 舊文 駛鬼妳貼咩

唔想成為 港豬 就 睇少d 港豬報啦~

中國 沒奉行 言論自由, 既然 "愛黨人士"  支持 黨 就 必然 同樣要 支持 這政策
所以 限制 她們 言論自由 就是對她們 立場的 尊重!, 請大家 尊重 她們! 這樣她們才會感到  榮耀!
取口舌之快,無實質之用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-16 07:28 發表

撐佔中黃藝人杜汶澤一向仇警,最近更接拍新戲醜化執法者,不過佢都好有自知之明,自言做電影唔受歡迎,更加無大陸市場,所以對自己嘅演員生涯一啲都唔樂觀,仲話呢套可能會係佢最後一 ...
邊間垃圾電影公司拍呢d垃圾仇警戲?咁大膽!

99妖視母公司,電虧,開雷影公司,就係拍呢套?

定係壹淫媒?

1969 omega speedmaster professional見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀50周年
1994 新南非 omega中置陀飛輪
1999 澳門回歸20周年 omega co axial新年代
2009 samsung galaxy敢就十年

回覆 引用 TOP

有乜所謂,繼續用碗底食軟飯咪得囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-16 07:28 AM 發表

撐佔中黃藝人杜汶澤一向仇警,最近更接拍新戲醜化執法者,不過佢都好有自知之明,自言做電影唔受歡迎,更加無大陸市場,所以對自己嘅演員生涯一啲都唔樂觀,仲話呢套可能會係佢最後一 ...
又幫盜文賊賣廣告啊😏😏

回覆 引用 TOP

因為佢,我不再幫襯大快活。唔係黃C唔黃C的問題,如果大快活搵生抽王或者基婆C都唔會令我唔入去,但係呢條友樣衰兼口賤,見到佢幅相真係飯都食唔撚落。

回覆 引用 TOP

啲人成日強調無大陸市場,唔知點解好有酸味,仲時不時講下政治吹下時事反下中共,都係為出下風頭扮下野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fb666 於 2019-3-16 07:28 AM 發表

一個軟飯王, 完全沒有討論價值!

mazingerv1

回覆 引用 TOP

呢位偽人反而證明一樣野,冇大陸市場係幾咁重要,佢明白,商人明白,美商明白,侵侵都明白,但人哋高明好多,唔會日日講在口邊博同情。

回覆 引用 TOP

空手道🤣🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

樣衰口臭,不是單純無大陸市場,佢香港都無人睇咖啦!
軟飯小丑王

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。