註冊 登入

[專欄轉載] 新戲抹黑警察 或成最後演出 杜汶澤前景悲觀:我無大陸市場

引用:
原帖由 minglee29 於 2019-3-16 09:13 發表

其實佢點止冇大陸市場 乜佢其它地區有市場咩!
連台灣都危危乎!

日本美國?又唔識欣賞!

東南亞?同內地一樣,唔駛旨意!

1969 omega speedmaster professional見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀50周年
1994 新南非 omega中置陀飛輪
1999 澳門回歸20周年 omega co axial新年代
2009 samsung galaxy敢就十年

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 gsmaths 於 2019-3-16 09:14 發表

also ban his 老婆
熱切期待東方爆盜淫賊通姦!

等田蕊妮可以無痛離婚!

1969 omega speedmaster professional見證人類登月50年
1999 澳門回歸20周年 omega co axial新年代

回覆 引用 TOP

怨乜啫?又係你條 PK話唔志在大陸市場,而家咪求仁得仁囉。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ikeafoot 於 2019-3-16 09:16 發表

你唔好侮辱星爺
盜文賊的片真係超垃圾
冇錯!

星爺係有料!

《新喜劇之王》,香港 / 內地新春票房第3 / 4!

http://www.takungpao.com.hk/life/238148/2019/0214/246891.html

盜淫賊?十名以內都唔入!

回覆 引用 TOP

哩條粉腸真係唔死都冇L用

- 市場專收叻仔叻女
- 魔術師有魔術倉, 市升就自動有好倉, 市跌就自動有淡倉, 錯方向冇有怕, 魔術倉會自動幫佢補潤補血, 永遠冇得輸
- 中方向係樓主功力高, 錯方向只因大戶mon post, 非戰之罪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-3-16 01:10 PM 發表

地產霸權一詞何時出現? 咪亂吹九七前都有,事實係九七前香港人心態炒樓炒股會發達,見過好多人辭工全職炒股。

心態轉變應該係九七金融風暴之後樓市崩盤,負資產同破產申請大量出現,香港人賴左老董八萬五推冧樓市,又賴李超人賺到盡。 ...
地產霸權係一個名詞。但實際上,冇呢個名詞之前,97之前已經有人鬧緊樓價高不可攀!鬧緊發展商。當時一個大學生都冇法承擔樓!施永清一句"買唔到樓因為你無能"而引發回響。唔好用一句"地產霸權"幾時出現而抺煞97年前市民對發展商既評價。
至於港獨抬頭,並非金融風暴開始,當年人浮於事,間中會見到有人響麥記kfc店內,企響度等人食剩既食物,睇見都心酸。但港獨思想冇人回應,基本上完全冇人理。李旺陽事件遊行時有人派龍獅旗基本上冇人接,更加會比人話嚟抽水。真正港獨抬頭始於梁振英時期。

引用:
原帖由 將軍澳燈王 於 2019-3-16 09:31 AM 發表

你呢個係唔係笑話?個個年代你唔妥政府咁高調多多說話,你轉頭已經連見報既機會都會。有人訪問過六七十年代搞學運反政府既學生,就算坐完出來重新做人,每次返新工唔夠兩星期就有人找佢老闆,跟住佢就會被炒,有d人最後頂唔順搞到要自殺! ...
條友根本賊喊捉賊滿口歪理
講打壓異見黃屍直頭係霸主
蕭芳芳 鄺美雲 陳美齡 鄧紫棋 溫兆倫 梁烈唯 陳偉霆 多到數唔盡都俾黃屍網上瘋狂人身攻擊

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死

回覆 引用 TOP

Rip

回覆 引用 TOP

陰公擺條女上枱做宣傳,你這陰濕性格不會再在娛樂圈玩得好耐。

根本就是個局……

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 殺人花 於 2019-3-17 11:59 AM 發表

地產霸權係一個名詞。但實際上,冇呢個名詞之前,97之前已經有人鬧緊樓價高不可攀!鬧緊發展商。當時一個大學生都冇法承擔樓!施永清一句"買唔到樓因為你無能"而引發回響。唔好用一句"地產霸權"幾時出現而抺煞97年前市民對發展商既評價。
至於港獨抬頭,並非金融風暴開始,當年人浮於事,間中會見到有人響麥記kfc店內,企響度等人食剩既食物,睇見都心酸。但港獨思想冇人回應,基本上完全冇人理。李旺陽事件 ...
老施話你無能你都只係鬧老施唔係鬧李超人賺到盡。
當年泛民係有遊行扮無壳蝸牛,都冇去李超人樓下圍佢。

唔知我幾時提過港獨,不過你鐘意提又陪下你,年青人對港獨心態轉變係因為對反共絕望,呢樣係國師自己講,就因為反攻大陸無望所以提倡同大陸切割,寫本書叫成幫論,要求香港成幫自治,國師得名不是偶然,年青人以為叫港獨會激到北京扎扎跳,就開始大講特講。

呵呵
引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-3-17 01:53 PM 發表

老施話你無能你都只係鬧老施唔係鬧李超人賺到盡。
當年泛民係有遊行扮無壳蝸牛,都冇去李超人樓下圍佢。

唔知我幾時提過港獨,不過你鐘意提又陪下你,年青人對港獨心態轉變係因為對反共絕望,呢樣係國師自己講,就因為反攻大陸無望所以提倡同大陸切割,寫本書叫成幫論,要求香港成幫自治,國師得名不是偶然,年青人以為叫港獨會激到北京扎扎跳,就開始大講特講。 ...
邊個在乎你所謂既國師。
反攻內地!攻乜嘢?憑乜嘢?
共產黨員上身!

引用:
原帖由 殺人花 於 2019-3-17 02:57 PM 發表

邊個在乎你所謂既國師。
反攻內地!攻乜嘢?憑乜嘢?
共產黨員上身!
你唔在乎國師唔出奇,叫港獨班人都知搞港獨冇可能,只係以為會激死阿爺,等於講粗口鬧人又真係以為同人地母親有關係咩,只係自己心理安慰會激死你。

呵呵
引用:
原帖由 雨中進擊的樓主 於 2019-3-17 03:03 PM 發表

你唔在乎國師唔出奇,叫港獨班人都知搞港獨冇可能,只係以為會激死阿爺,等於講粗口鬧人又真係以為同人地母親有關係咩,只係自己心理安慰會激死你。 ...
國家對香港已經好好,香港人響其他國家出事第一時間出面保護,亦支持香港經濟發展。唯一係對一個兩制執行同香港市民期望有落差。

佢跑東南亞市場,但都不太好收

去參選啦,實有班死忠人投佢的

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。