• 瀏覽: 3,072
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-17 08:29 PM 發表

台灣的台獨和香港的泛民一樣無恥,要什么民主,讓其他的人去犧牲。最好不要燒到自己。
你以爲個個似你地中國人咁無恥咩?!

引用:
原帖由 qiuwood 於 2019-3-17 08:00 PM 發表

咁又唔會!阿爺係環保先驅,台灣回歸時會將完整接收所有f16. 唔會打爛佢地嘅
又發中國白痴夢想?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-3-17 11:36 PM 發表

你以爲個個似你地中國人咁無恥咩?!
你準備走佬未啊。以現在你們台灣民心。估計在過10年,中國就有能力打台灣了。你們台灣人以為給了保護費,自己唔當兵,老美就會替你們賣命。唔好天真。

引用:
原帖由 tongtong2047 於 2019-3-17 04:51 PM 發表
台灣年青人一般個個月得22K, 
重要比隻發溫雞抽水進供比柒柒!
你地中國年青人一個月幾錢?之前去中國供應商度有條女人話你地香港年青人一個月先果三五萬點夠呀?其實佢自己先一萬人仔唔夠😂

引用:
原帖由 kingking99 於 2019-3-17 12:54 PM 發表

都只是交保護費啫,
如果老美買F35比台灣省,一旦打起上來,不是台灣機師駕F35投誠,就是F35被大陸打下來,你叫老美情何以堪
中國省個付省長話要買老尾每天5百萬噸大豆又交幾多保護費呢?

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-17 11:41 PM 發表

你準備走佬未啊。以現在你們台灣民心。估計在過10年,中國就有能力打台灣了。你們台灣人以為給了保護費,自己唔當兵,老美就會替你們賣命。唔好天真。 ...
好似中國70年前已經話有能力解放台灣喎!你仲話中國仍未有能力,分明係漢奸賣國賊抹黑中國!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-3-17 11:49 PM 發表

好似中國70年前已經話有能力解放台灣喎!你仲話中國仍未有能力,分明係漢奸賣國賊抹黑中國!
比台獨賊這樣說,安心了。大陸是在這幾年才握有制海權和制空權。

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-3-17 11:42 PM 發表

你地中國年青人一個月幾錢?之前去中國供應商度有條女人話你地香港年青人一個月先果三五萬點夠呀?其實佢自己先一萬人仔唔夠😂
唔多架以台幣計都有應該有7個位1個月!
吹下都得呱

嘖嘖嘖,全世界最厲害的戰機就屬灣灣的F-16V了。

引用:
原帖由 恨生劍舞 於 2019-3-18 09:53 AM 發表
嘖嘖嘖,全世界最厲害的戰機就屬灣灣的F-16V了。
邊個話F-16V全世界最厲害? 中國人係咪俾台灣F-16V嚇傻佐?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-3-18 10:12 AM 發表

邊個話F-16V全世界最厲害? 中國人係咪俾台灣F-16V嚇傻佐?
邊個話F-16V全世界最厲害?咪就係你囉. 你話全世界戰力第一呀.
同一個POST講過, 咁快唔記得?

附件

你自己話囉!.jpg(72.88 KB)

引用:
原帖由 amx_011 於 2019-3-18 10:24 AM 發表

邊個話F-16V全世界最厲害?咪就係你囉. 你話全世界戰力第一呀.
同一個POST講過, 咁快唔記得?
專打山寨貨嘅係全球第一冇錯!其他更先進的戰機留待打俄佬貨!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-3-18 10:32 AM 發表

專打山寨貨嘅係全球第一冇錯!其他更先進的戰機留待打俄佬貨!
你明明寫全球戰力第一, 而家知衰又轉口話打山寨全球第一?
真係龍門任你搬. 不過明白既. 人無恥即天下無敵. 閣下真係一個人辦.

引用:
原帖由 amx_011 於 2019-3-18 10:36 AM 發表

你明明寫全球戰力第一, 而家知衰又轉口話打山寨全球第一?
真係龍門任你搬. 不過明白既. 人無恥即天下無敵. 閣下真係一個人辦.
人無恥得過中國人日日咀砲入侵台灣?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-3-18 10:43 AM 發表

人無恥得過中國人日日咀砲入侵台灣?
連搬門龍都唔掂就拉開話題, 顧左右而言他. 繼續展示無恥本質.
而家唔係古時, 說出去的話, 有曬BACK UP. 總之你就講詔F-16V係全球第一戰力
搞錯就係搞錯. 認錯就唔會有人再插你架啦.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]