• 瀏覽: 9,056
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
+2
今日路過瘋集, 一班人圍住華為手機, 三星就一個人都無影囉。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 11:03 PM 發表

屎坑華為作假成性,今年爆煲
樓主, 你講乜衰野對華為手機都無用了, 已經再無on9人信你講既野, 你越對華為有偏見, 代表你本人的膚淺, 另外幫助了華為讓更多人認識, 廣告費都慳番。

引用:
原帖由 麻鳩煩 於 2019-3-15 11:44 PM 發表
自吹自擂是共產黨的強項
講不贏人就轉嫁共產黨, 尾狗果然不同凡響。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 11:45 PM 發表

華為一早有人認識,比人印象係: 間諜,做假,作大,同共產黨掛勾既恐怖組織嚟,
污漬一世都洗唔甩!
印象是由老尾每天不斷向你洗腦, 原來你腦袋已成雜草, 可憐!!!

引用:
原帖由 用三星真系好L廢 於 2019-3-16 12:15 AM 發表

你有$買華為呀
看更一世俾人睇低
樓主原來係看更? 看更大多講既野來來去去都係果幾句, 原因都是無學識, 無見過世面, 絕對是一隻井底蛙。

引用:
原帖由 aldonza 於 2019-3-16 12:16 AM 發表
呢個帖啲留言好好笑.

BTW, 樓上有人講咗, 係出貨量.
證明三星是宇宙當中最喜歡製造垃圾, 好彩中國政府看到此點, 停止洋垃圾進口。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-16 01:00 AM 發表
現在正加速全球人類都支持三星,
下一步,華為就會響黨員埋手,邊個用蘋果唔用華為既,就踢佢出黨,剝奪政治權利終身!
你跟釘子鍵都幾相似, 能讓人笑不停。

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-3-16 01:12 AM 發表

睇佢出過嘅帖, 而且係新account, 佢肯定係三腥打手
我做人很誠實, 我現在還用緊2016年出產的三星手機, 但下一部手機絕對不會是三星, 華為首選, 其次是Vivo。

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2019-3-16 01:37 AM 發表

原來你盲嘅,好可憐啊。
你估做得看更真的個個都係眉精眼企咩, 大部份都係上班偷懶, 得過且過地打份工而已。

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-3-16 01:31 AM 發表

隨便一個YouTube講華為摺機嘅Video, 有八成外國人都對Mate X有讚無彈, 泡菜仔就最鍾意上去抹黑

同#1呢件廢L一樣咁仆街
我又老實講, 我對Mate X好有興趣, $20000雖然是貴, 但一件產品能劃時代面世, 真的值得花錢試試, 就好似第一代的iPad我有買, 第一代的mini iPad我亦都有買, 好野就自然有人買回來玩嫁啦, 華為只是出一件大家渴望得到的產品, 三星都只不過是由抄iPhone起家的, 現在咪扮高尚啦, 我們都未至於無腦的。

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-3-16 02:01 AM 發表

最緊要無開後門俾CIA
我做人行得正企得正, 老老實實地做人, 不怕甚麼後門洩漏個人私隱, 只有那些每天不斷做不道德的人才會船頭驚鬼, 船尾驚賊。

引用:
原帖由 不基花色牛 於 2019-3-16 04:01 PM 發表
三星note8 用了大半年,電池真差,好快沒電,要一直充住電用,軟件按裝多的話,部機會好慢
所以樓上咪有人話用三星蘋果那些人是長期病患者, 因為要經常拿著尿袋像醫院腎病患者一樣。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]