• 瀏覽: 9,105
  • 回覆: 198
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 10:41 PM 發表
華為消費者業務CEO、華為技術有限公司高級副總裁余承東近日在AWE 2019中國家電博覽會上宣告,華為今年將問鼎全球最大智慧型手機廠寶座。

感謝華為刺激三星銷量

新聞來源連結:

https://www.ettoday.net/news/20190315/1399726.htm ...
要睇下點計
人地apple毛利好高,所以係世上最有錢公司之一。相反華為一部機賺好少,無他..硬件勁成本高..又要搶銷量禁低個價..

引用:
原帖由 用三星真系好L廢 於 2019-3-16 12:15 AM 發表

你有$買華為呀
看更一世俾人睇低
樓主原來係看更? 看更大多講既野來來去去都係果幾句, 原因都是無學識, 無見過世面, 絕對是一隻井底蛙。

引用:
原帖由 aldonza 於 2019-3-16 12:16 AM 發表
呢個帖啲留言好好笑.

BTW, 樓上有人講咗, 係出貨量.
證明三星是宇宙當中最喜歡製造垃圾, 好彩中國政府看到此點, 停止洋垃圾進口。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-16 01:00 AM 發表
現在正加速全球人類都支持三星,
下一步,華為就會響黨員埋手,邊個用蘋果唔用華為既,就踢佢出黨,剝奪政治權利終身!
你跟釘子鍵都幾相似, 能讓人笑不停。

引用:
原帖由 stephenlawhk 於 2019-3-16 01:03 發表

你跟釘子鍵都幾相似, 能讓人笑不停。
睇佢出過嘅帖, 而且係新account, 佢肯定係三腥打手

個傻佬日日幫華為係A1賣廣告,宜家全世界邊個唔識華為有幾先進

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-3-16 01:12 AM 發表

睇佢出過嘅帖, 而且係新account, 佢肯定係三腥打手
我做人很誠實, 我現在還用緊2016年出產的三星手機, 但下一部手機絕對不會是三星, 華為首選, 其次是Vivo。

引用:
原帖由 用三星真系好L廢 於 2019-3-15 10:59 PM 發表

你有萬二蚊買先上呢狗吹
人地一個月22k,12k一部機你話人買唔起?LOL ! 

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-16 01:26 AM 發表

三星控制晒供應鏈,洗鬼打手咩

引用:
原帖由 stephenlawhk 於 2019-3-16 01:18 發表

我做人很誠實, 我現在還用緊2016年出產的三星手機, 但下一部手機絕對不會是三星, 華為首選, 其次是Vivo。
隨便一個YouTube講華為摺機嘅Video, 有八成外國人都對Mate X有讚無彈, 泡菜仔就最鍾意上去抹黑

同#1呢件廢L一樣咁仆街

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-16 01:26 發表

三星控制晒供應鏈,洗鬼打手咩
身有屎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]