• 瀏覽: 1,031
  • 回覆: 14
引用:
原帖由 獷妖彤摸胸呻吟 於 2019-3-15 09:40 PM 發表
澳門政府今日(15日)公布,批准澳博及美高梅的賭牌延長至2022年6月,即澳門6個賭牌將會同期到期,賭牌勢將作統一競投。...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190315/photo/bkn-20190315112100034-0315_00822_001_01b.jpg?20190315155411

中尾角力底下,鹵味喺澳門搏彩企業勢力必定會被削弱。:sm ...
到時日本都開賭啦,澳門守唔守得住都成問題。
靠d愛國盲毛拎錢去救濟?

澳門賭場似乎太多了?

侵侵話唔准技術轉移嘛,咁叫金沙返拉屍維傢俬啦

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-3-15 10:13 PM 發表
侵侵話唔准技術轉移嘛,咁叫金沙返拉屍維傢俬啦

係都永利啦~
永利老細係特朗普競選既金主

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2019-3-15 10:15 PM 發表

係都永利啦~
永利老細係特朗普競選既金主
總之金沙永利美高梅都抬左好多人民幣返美國啦

引用:
原帖由 aiiijima 於 2019-3-15 10:04 PM 發表

到時日本都開賭啦,澳門守唔守得住都成問題。
靠d愛國盲毛拎錢去救濟?
亞洲除咗中國人(eg.貪官)
邊到仲有人有錢去賭

引用:
原帖由 樓上花花腳毛 於 2019-3-16 12:14 AM 發表
踢走果班冚家剷就最好
係先好講。
好似當初廣東省一野飛起外資厰,叫人地走。
結果真係走去東南亞,跪住求人地都唔回頭。

大陸最興過橋抽板,鬼佬學精左,有錢都快快班師囘朝。
以加周邊個個都話搞賭場,連地頭蟲何x龍都話日本賭牌無論幾貴都要投返來。
澳門呢d下三濫地方,無幾耐之前又大罷工,打一個風球就大停電,可以同香港一樣食蕉啦。

引用:
原帖由 dfmtf 於 2019-3-16 01:04 AM 發表

亞洲除咗中國人(eg.貪官)
邊到仲有人有錢去賭
澳門賭場已經飽和,根本無肉食。
如果唔續牌,人地大不了走。
日本同周邊地區賭場一開張,唔續牌人地就過檔,澳門即刻dup。
澳門可以慢慢招呼個d零團費大媽團,都有得充下場面。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]