• 瀏覽: 24,811
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+25
引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 09:00 PM 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...
梁特越來越似侵侵,有大將風範,po得好

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 09:00 PM 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...
講得大話多不但會咀歪,仲會有間廠㗎!

好一句我冇講大話,屌哪嗎搞撚到即時噴飯

釘子健面相骨格精奇,基本上呢類形人講説話面相態度難以令人信服。
坐5月后出泥,轉行做編劇或寫劇本應該揾到兩餐嘅!

引用:
原帖由 李香琴吹波波 於 2019-3-15 09:37 PM 發表

689 冇做特首 冇咗包伏,
越來越精靈...
以前屈埋屈,越家仲唔盡情發洩咩

冇義氣嘅人渣

呢條人頭豬成日講大話, 講到嘴都勁歪埋一邊!

引用:
原帖由 ryan111111 於 2019-3-16 08:31 AM 發表
林子健今午由其恩師、中大神學院教授龔立人陪同下抵達法庭。被問及心情如何時,林稱:「心情呀,噚日阿仙奴贏咗波,幾好呀。」而今天公眾席及傳媒席近乎全滿,為數百多人,包括民主黨立法會議員許智峯。 ...
佢以經顛左

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-15 09:42 PM 發表

其實只要稍為有啲智慧嘅人,都知道事實係點啦。
呢單嘢林子健仲話係自己係無辜,真係揾人信咩,睇下佢自己黨內嘅人都唔出嚟支持佢,都知道連佢自己個黨都唔相信佢就知啦。
如果單案件仲有啲懸念嘅話,李柱銘、林卓廷呢班當初出嚟開記招嘅人,又點會聲都無一聲呀。
如果有邊個相信林子健係俾人屈嘅,嗰個都睇怕係儍嘅囉。:smil ...
我相信條橋唔係佢度出來的, 衰咗就佢攬晒上身

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-3-15 10:17 PM 發表
689自己都拒絕寫求情信支持肥平喇!
你7小陣啦

叫林回應吓啦

美帝要封殺中國崛起!揾來毒果英千里空降香港,用黑金辦起毒果報,用黑金揾來泛民等一批心術不正的中國香港人,這些跳樑小丑演出了佔中旺暴等多起破壞香港繁榮穩定的鬧劇.釘王報假劇就係其中之一,從今以後還會陸續有來!大家坐等看笑劇啦!

引用:
原帖由 cll4793 於 2019-3-16 01:01 AM 發表

唔好老屈子健同學喎,子健最多只係一名唔及格嘅演員,看更李先至係製片,三白眼導演,av仁做編劇,成套大龍鳳係盲煮黨傾力製作,你講到唔關事咁,我真係要幫子健同學叫屈囉。 ...
漏咗個你呃仁

再次證明民屎呃鳩你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]