• 瀏覽: 24,809
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+25
條L樣6毛都想撈埋

學佢咩,同黨就一定要盲撐????
判L咗有罪啦,仲撐D乜???

條L樣D思想真係好L大問題

三白眼除左冇政治道德,人格卑劣,仲非常冷血。。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 09:00 PM 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...
前特首應該上黎香討開post

5個月少左d

689, YOU ARE THE BEST.

引用:
原帖由 wkngtw 於 2019-3-15 09:43 PM 發表
真係難為你處冥,幾十歲都仲要俾佢跣鑊甘,撻到攤攤腰。
唔好老屈子健同學喎,子健最多只係一名唔及格嘅演員,看更李先至係製片,三白眼導演,av仁做編劇,成套大龍鳳係盲煮黨傾力製作,你講到唔關事咁,我真係要幫子健同學叫屈囉。

三白眼忙住攪9你呀

梁振英退任特首後,越來越可愛,追住三白眼摑到佢拍拍聲

當日係呢個討論區, 深信林子健被人捉走既, 去哂邊? 

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-15 09:21 PM 發表
三白眼會諗計眾籌呃錢,幫肥豬健搵安家費
可能籌到錢之後就話肥豬健入冊深造,有食有住..其家人亦不愁金錢...
所以會將籌到的錢作其他用途...

犯民已冇晒信用, 俾個豬隊友冼到仆街, 開記招個班直頭柒出宇宙, 衰收尾! 哈哈

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-15 09:47 PM 發表

嗱,咁你又唔可以咁講,呢啲唔係同人情冷暖有甚麼關係,完全係件事事實太清楚,根本無得撐。
如果仲會出嚟撐林子健嘅,咪即係話俾人知嗰個係白痴,試問你會唔會俾人知你係白痴?
泛民、甚至激進派班人都唔係儍嘅,現在潛晒水已經好有人情味啦。否則,佢地會出嚟指控林子健係中共嘅內鬼,搞件咁嘅事出嚟去陷反對派於不義添。 ...
你睇下今日仲企係林子健後面那班人,個個D樣真係好似白痴仔架。

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-15 09:21 PM 發表
三白眼會諗計眾籌呃錢,幫肥豬健搵安家費
三白眼聽日又會走出嚟大叫 “UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL…………

直到永遠……UGL…UGL呀…我要查UGL……

引用:
原帖由 johntt 於 2019-3-15 09:41 PM 發表
成班友去哂潛水😫
拋西瓜落海喇,見唔到人都希望見到條屍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]