• 瀏覽: 24,736
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+25
CY is the best 

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-3-15 09:45 PM 發表
林卓廷真係慘,次次都要諗一個 唔去法庭 嘅理由
過年前就寫揮春,過年時就要去拜年,近日要揾弱智牛屍忽碌柒CY,今日可能去咗睇眼科,問E生三白眼有無得E。六呎四好忙架。

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-15 10:43 PM 發表
張震遠被起訴詐騙
你梁振英都冇出庭啦!
係咪等於宣布佢有罪?
梁振英有冇幫佢開記招呀?

佢又冇講錯,之前"人格卑劣"撐林子健好撚型過喎?做咩而家笠撚哂水呀?天下為公都係台上吹兩句水,有錢收,又唔使有直接行動,實際呢班人有乜做過…目的係為錢!

大難臨頭各自飛

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 21:00 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...

民主叫雞黨太爛了

串到爆~~~~~~~~

一直而來攪亂香港就係呢班人!
學埋美國佬d仆街嘢, 賊喊捉賊 !

畜牲李處冥仲未出現發表意見

釘王
會唔會收到安家費
廿十幾口釘喎

一個用完即棄既鳩笠,相信係獄中晚晚都喊到仆街

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-3-15 10:17 PM 發表
689自己都拒絕寫求情信支持肥平喇!
你點知架?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 09:00 PM 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...
CY out 啦,後生一輩玩 IG

cy抽水,但我覺得好L正

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]