• 瀏覽: 24,815
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+25
當日喺記招度口口聲聲支持釘子健啲人,已經完全深潛

引用:
原帖由 李香琴吹波波 於 2019-3-15 09:37 PM 發表

689 冇做特首 冇咗包伏,
越來越精靈...
CY卸任後,泛民冇人夠佢玩

引用:
原帖由 TheVirgo 於 2019-3-15 09:31 PM 發表
佢又冇講錯,當大羅大鼓咁開記招,今日冇晒影
眾痔鬧劇就即刻撲出嚟護短

開記招係眾籌的開始,籌完就棄走D垃圾,錢就袋左去。

唔係反對派當年係咁攻擊前特首及其家人,佢現在做特首,香港更好。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 09:00 PM 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...
子健的口歪得好有型,是相由心生?

人格卑劣
有咩做唔出

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 09:00 PM 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...
我撐CY

引用:

講事實啫,

引用:
原帖由 wkngtw 於 2019-3-15 09:43 PM 發表
真係難為你處冥,幾十歲都仲要俾佢跣鑊甘,撻到攤攤腰。
條仆街都有今日

引用:

犯文老屈亞爺當然要彰蜆鄉講法痔精神

有名叫犯民,潛晒水。。。

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-15 10:51 PM 發表

梁振英有冇幫佢開記招呀?
x2

振英哥我偶像,不過呢D on9仔,同叼低能仔有乜分別

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-3-16 01:25 AM 發表

三白眼聽日又會走出嚟大叫 “UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查UGL……UGL…UGL呀…我要查U ...
林柒頭一世人就係三個字UGL

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]