• 瀏覽: 24,819
  • 回覆: 302
  • 追帖: 1
+25
引用:
原帖由 百李挑一 於 2019-3-16 02:06 AM 發表

呢兩張相正到呢!唔知乜野叫人渣嘅!係呢兩張相到就搵到!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-16 09:27 AM 發表
60歳「頭號梁粉」張震遠被控1項串謀詐騙罪名,案件將於7月2日開審....

777&689都冇出庭撐張震遠
等於宣佈張震遠有罪?

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20120308/large/1331168369_4205.jpg

https:// ...
咪咁掃興喇,打到一半比你窒住㖭!

人到無求品自高

689 本身人格唔評論,我唔識佢
但係黃毒掌控media 既世代
佢係少數夠膽同泛淫公然開拖既(前)高官

林子健只是棋子而已。

CY冇做特首後,明顯風騷咗好多。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-3-15 09:00 PM 發表
民主黨成員林子健前年報稱於砵蘭街被疑似國安人員擄走,並遭人在大腿上釘了21口釘書釘,惟事後反被控報假案,今日(15日)被裁定誤導警員罪成,被判入獄5個月。

與民主黨立法會議員林卓廷、素有「牙齒印」的前特首梁振英,旋即在facebook發帖文「抽水」,稱當日林卓廷高調陪同林子健召開記者會,整個審訊過程卻並沒有到場支持,等同是判處林罪名成立。梁振英更在撰文下配以林卓廷及林子健的黑白照...... ...
美國總統特郎普都玩Twitter 啦,有咩問題?

CY唔好咁寸咀,不過我地喜歡

引用:
原帖由 wkngtw 於 2019-3-15 09:43 PM 發表
真係難為你處冥,幾十歲都仲要俾佢跣鑊甘,撻到攤攤腰。
幕後黑手分分鐘係佢,係揾錯人做戲,點解肥子甘低B,思想總停在幾十年的漢奸死老坑冇唸到尼個年代通街都有監控鏡頭。

有人情味的白痴都好過無情的政客

引用:
原帖由 diballin 於 2019-3-15 10:59 PM 發表

當日like呢惡喬臉書D人呢?

引用:
原帖由 得閒看看 於 2019-3-15 10:17 PM 發表
689自己都拒絕寫求情信支持肥平喇!
佢政協副主席,妳讓一位國家副級寫信給美國法院求情,國之尊嚴係不可能,肥平的事在西方根本係九牛一毛,捉佢用來打擊中國,換作佢係美企的人就唔同對待。

幾時找數

引用:
原帖由 you2B 於 2019-3-16 01:35 PM 發表

佢政協副主席,妳讓一位國家副級寫信給美國法院求情,國之尊嚴係不可能,肥平的事在西方根本係九牛一毛,捉佢用來打擊中國,換作佢係美企的人就唔同對待。 ...
咁佢履行UGL合約條件嗰陣係用個人身份定特首身份㗎?

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-3-15 09:45 PM 發表
算啦,CY,咪攪佢地啦,佢地快瘋了~
一向都癲架喇
可能可以攪返正

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]