註冊 登入

[趣聞評論] 【血洗清真寺】發宣言要打擊「入侵者」 槍手:中國與我價值最相近

提示: 違規內容已被屏蔽
黯黯陰霾 殺不用刀
萬人不死 一人難逃
精選樓盤
法西斯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yung323 於 2019-3-15 09:51 PM 發表

咁都比樓主入到位 犀利
轉貼新聞姐
呢個版太多中國製假新聞

外國走狗漢奸名單!

回覆 引用 TOP

黑鬼亂華,人神共憤

黯黯陰霾 殺不用刀
萬人不死 一人難逃

回覆 引用 TOP

又係契弟毒果link.....收皮啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2019-3-15 09:55 PM 發表

你條死黑鬼收聲啦,中国變成今日咁,就喺多得你班黑鬼
中国今時今日盟友就係非洲黑人

外國走狗漢奸名單!
引用:
原帖由 josonlai 於 2019-3-15 09:55 PM 發表

嘥鳩氣,就係啲白皮豬行為改唔到,理念再高都冇用啦。。。
槍手可能已經要求中共政治庇護,中共應派佢去新疆協助打擊伊斯蘭極端主義,來一個以白制白(突厥族都係師兄口中的白XX)。

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-15 10:00 PM 發表

中国今時今日盟友就係非洲黑人
笑死

黯黯陰霾 殺不用刀
萬人不死 一人難逃

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 paoon 於 2019-3-15 10:03 PM 發表

槍手可能已經要求中共政治庇護,中共應派佢去新疆協助打擊伊斯蘭極端主義,來一個以白制白(突厥族都係師兄口中的白XX)。
弱智,果班人無論基因定文化,都唔喺白人。如果佢地喺白人,咁印度人、欧巴馬、米高积逊都喺白人。

我讀gene㗎。

黯黯陰霾 殺不用刀
萬人不死 一人難逃

回覆 引用 TOP

毒果又出假新聞

回覆 引用 TOP

過渡民主帶來社會極大怨恨,好多西方國家政策由同一個會所決定

回覆 引用 TOP

澳洲佬殺你班扑街新移民,包括港人

回覆 引用 TOP

一個心理唔正常嘅人講乜又賴...

敢怒敢言,只求公道,反對扭曲

how people call themselves brainy while thinking and reading without brain?

回覆 引用 TOP

老尾發功了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-15 08:42 PM 發表

??
中國做狗??
以前中國就係蘇俄隻狗
依家都仲係,領導習慣性

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。