• 瀏覽: 15,425
  • 回覆: 176
+7
條友唔知道中國有幾萬間清真寺分佈全國,全世界最冇種族主義最冇歧視最包容宗教就係中國

引用:
原帖由 羅家聰 於 2019-3-16 10:52 AM 發表
已經有理由相信中國在幕後策劃這次恐怖襲擊!!
睇清楚,槍手反對輸入外國移民,外國人真係難以移民入籍中國,他只是認同中國這點!

引用:
原帖由 羅家聰 於 2019-3-16 10:52 AM 發表
已經有理由相信中國在幕後策劃這次恐怖襲擊!!
槍手直情稱讃特朗普,咁美國咪係今次恐襲主謀

白人至上

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-15 08:42 PM 發表
??
中國做狗??
以前中國就係蘇俄隻狗
俄佬一向搵赤共笨柒
中共明知都唔敢反抗,仲扮晒老友
卻日日派遣愛黨七頭大罵美國,所以侵侵話…
既然係咁,美國佬都唔需要同中共客氣…
咪首先向華為開刀囉! 呵呵!

新西蘭假裝民主自由和鞋,移民天堂,香港人退休成份薪家帶去做狗,木斯林冇錢連狗都冇得做!

新西蘭澳洲美國歐洲等國,不再提及槍手,不再討論事件,不作評論責任,默默承認佢係代表白人無名英雄,槍手不能受干擾,新西蘭冇死刑,座牢更要加以保護。

省略了太的多字.
原意應該係 : 中國香港本土派與槍手思想接近

NEW屎眼國民生政策增加國民仇恨

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-15 08:47 PM 發表

中共王震新彊西藏大屠殺聽過未?
台灣都有228大屠殺啦

新西蘭澳洲美國歐洲等國,不再提及槍手,不再討論事件,不作評論責任,默默承認佢係代表白人無名英雄,槍手不能受干擾,新西蘭冇死刑,座牢更要加以保護,註書立說宣傳白人正義,受白人崇拜,至高無尚。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]