• 瀏覽: 15,379
  • 回覆: 176
+7
引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-3-15 08:44 PM 發表

邊個做狗自己知
你的頭像.....  証明了!

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-15 08:42 PM 發表
??
中國做狗??
以前中國就係蘇俄隻狗
你就是狗口長不出象牙

一神偶像崇拜邪教:迷途的羔羊啊!你們不能搞愚昧無知的偶像崇拜,不能祭祀祖先父母。
只有萬能的主才是宇宙唯一的真神偶像。一神恐怖邪教說:真主至大,加入我們這裡是男人的天堂子宮的世界,不但可以娶九歲幼女,還能將老婆視為私產物件從頭包到腳如牛羊一樣順從。
女權恐怖分子:尊重穆斯林的傳統,不覺得那裡婦女的地位很低,還有我們的金主是伊斯蘭原教旨

姑勿論條友有冇講過, 唔少殺人狂魔都成日話係受到上帝/耶穌/阿拉.... 之類召喚. 呢D 狂魔慣用既瘋癲借口, 又係D 井底蝗蟲仔先會拎黎打飛機, 真係幼稚得可憐.

波音出事, 當全世界矛頭指向美國之時, 又會咁岩發生呢d大型槍擊事件, 仲要拍哂片有哂過程, 時間真係剛剛好呀, 仲要順手指向中國

老美果然係最恐怖既份子

引用:
原帖由 ATA6038 於 2019-3-15 09:17 PM 發表
好快到華人!等你去人地國家
你同佢哋講

難不成......今次事件是五眼聯盟策劃的,目的是挑起中國跟回教徒糾紛

同匪共一樣概念,槍桿子出政權

吊.又係毒果.咁都要抽大陸水.

咁都有得起機

做西人狗只有屎食只有跟隨中國才有安樂茶飯

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-3-15 08:46 PM 發表

暴徒根本同香港本土一樣理念,
最討厭中國以高人口及生育率佔據地方~
其實呢種觀念錯唔晒嘅,香港不停咁輸入,中國的村姑,佢哋嘅下一代,知識水平,道德觀念都可能好低,真係會拉高香港福利開支,亦都製造貧富懸殊,社會矛盾日益增加,最終會以武力解決問題!!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2019-3-15 09:33 PM 發表

其實呢種觀念錯唔晒嘅,香港不停咁輸入,中國的村姑,佢哋嘅下一代,知識水平,道德觀念都可能好低,真係會拉高香港福利開支,亦都製造貧富懸殊,社會矛盾日益增加,最終會以武力解決問題!! ...
臭坑出臭草

死邊個都唔關我事
最好班就移民死曬

9 成係美國佬搵人搞事, 美國想破壞一帶一路, NZ都係一帶一路成員, 槍手啱啱亂射殺人群咁快可以公開槍手網上言論, 跟本一早有人寫好劇本

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]