• 瀏覽: 19,792
  • 回覆: 195
+5
樓主搏屌成功,可喜可賀

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-15 06:36 PM 發表
嗰班仆街黑警咁衰 , 監硬屈佢報假案
係你個院友自己開記招屈人呀

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-15 06:36 PM 發表
誰有你咁黑

引用:
伯母為愛兒心碎,精神錯亂大家會體諒!不過令公子異於常人,骨格精奇,為免再被傷害早點放棄他吧!

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-3-15 06:39 PM 發表

你比李柱銘有義氣。
你咁有義氣有冇到庭撐棄子佬。

本土人最低智係,判刑是法官,唔係警察!🤣🤣🤣🤣

引用:
對,泛民樣衰就屈佢又如何!On9,有證有據叫做屈?條友自己on9俾民主黨出賣關人鳩事!

樓主放心, 林一定成功上訴的. 有人真正的掟人, 證據確鑿下, 仍可以上訴後無罪, 法律絕對是公正的(對某些人士), 法律只是處罰被傷害的一班人. 
很快林生又可以無罪的, 香港的司法真好, 多謝香港的一眾法律從業員無私的執法, 保障一些人的犯罪自由. 

嘩!正呀!!

終於有人出嚟博屌喇!
不過我屌都懶﹐真係提唔起興趣!

假的真不了

哈哈,支持釘子健,之後表現橡筋健,萬子夾健,記得搵林卓廷呀,哈哈

樓主咁L支持佢有冇諗過陪佢一齊入去坐。

引用:
反對派需要你,代替釘子健,快 d去啦!

美帝要封殺中國崛起!揾來毒果英千里空降香港,用黑金辦起毒果報,用黑金揾來泛民等一批心術不正的中國香港人,這些跳樑小丑演出了佔中旺暴等多起破壞香港繁榮穩定的鬧劇.釘王報假劇就係其中之一,從今以後還會陸續有來!大家坐等看笑劇啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]