• 瀏覽: 18,521
  • 回覆: 195
樓主搏屌成功,可喜可賀

香港曱甴  時代垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-15 06:36 PM 發表

嗰班仆街黑警咁衰 , 監硬屈佢報假案
係你個院友自己開記招屈人呀

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-15 06:36 PM 發表

誰有你咁黑

回覆 引用 TOP

引用:

伯母為愛兒心碎,精神錯亂大家會體諒!不過令公子異於常人,骨格精奇,為免再被傷害早點放棄他吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-3-15 06:39 PM 發表

你比李柱銘有義氣。
你咁有義氣有冇到庭撐棄子佬。

回覆 引用 TOP

本土人最低智係,判刑是法官,唔係警察!🤣🤣🤣🤣

引用:

對,泛民樣衰就屈佢又如何!On9,有證有據叫做屈?條友自己on9俾民主黨出賣關人鳩事!

1969 omega speedmaster professional見證人類登月50年
1979 rado與港鐵同賀中國改革開放40周年
1994 新南非 omega中置陀飛輪
1999 澳門回歸20周年 omega co axial新年代
2009 samsung galaxy敢就十年
樓主放心, 林一定成功上訴的. 有人真正的掟人, 證據確鑿下, 仍可以上訴後無罪, 法律絕對是公正的(對某些人士), 法律只是處罰被傷害的一班人. 
很快林生又可以無罪的, 香港的司法真好, 多謝香港的一眾法律從業員無私的執法, 保障一些人的犯罪自由. 

回覆 引用 TOP

嘩!正呀!!

終於有人出嚟博屌喇!
不過我屌都懶﹐真係提唔起興趣!

回覆 引用 TOP

假的真不了

回覆 引用 TOP

哈哈,支持釘子健,之後表現橡筋健,萬子夾健,記得搵林卓廷呀,哈哈

回覆 引用 TOP

樓主咁L支持佢有冇諗過陪佢一齊入去坐。

回覆 引用 TOP

引用:

反對派需要你,代替釘子健,快 d去啦!

回覆 引用 TOP

美帝要封殺中國崛起!搵來毒果英千里空降香港,用黑金辦起毒果報,用黑金搵來泛民等一批心術不正的中國香港人,這些跳樑小丑演出了佔中旺暴等多起破壞香港繁榮穩定的鬧劇.釘王報假劇就係其中之一,從今以後還會陸續有來!大家坐等看笑劇啦!

南下北上的龍
我支持香港警察,你們可以打我了!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]