• 瀏覽: 15,842
  • 回覆: 129
+3
引用:
原帖由 跟我買8100 於 2019-3-15 05:34 PM 發表
點解唔去大陸射蝗蟲,射蝗蟲仲好玩啦…
邊個敢? 我願意捐定10蚊比你做帛金,全力支持你。

世界很亂

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-3-15 05:21 PM 發表
奧克蘭都有事?澳洲佬想將紐西蘭變戰場呀?心態好毒!
no,係美國在轉移注意力不再提737

仆街勁冷血全程直播,聽住一首類軍事進行曲..

引用:
原帖由 kenyu4190 於 2019-3-15 04:58 PM 發表
點解會係N Z發生呢?
因為近種族歧視國澳洲......

引用:
原帖由 hksword 於 2019-3-15 05:21 PM 發表

食屎啦,D你老母正一仆街仔
唔洗同佢勞氣,佢夠膽打字冇膽行入清真寺或水步元朗對住印巴佬講,比佢做下鍵盤戰士啦

引用:
原帖由 9wai 於 2019-3-15 05:30 PM 發表

認同澳洲鬼係好racist, 但呢單嘢發生喺紐西蘭!其實紐西蘭鬼一樣咁仆街!
今次事件雖然發生在紐西蘭,但亦係澳洲白人走去紐西蘭開槍殺人,咁又關紐西蘭人乜事?

"依據佢嘅信念, 佢最應該做嘅" 咁似條仆街美國總統行為!

引用:
原帖由 hk_yotam 於 2019-3-15 05:02 PM 發表
想想最近是什麼新聞最熱.

出了這單之後,大家的焦點在哪裡?
再想想之前新西蘭總理,跟風英國時講咗啲咩

真厲害,權力,靠!誰尊重我們的“權利”~

五眼聯盟精力全花在對付華為上,沒心思干正事了~

引用:
原帖由 Opel@Hk 於 2019-3-15 05:43 PM 發表
反外來? 白人本身都係外來人喎。
好似香港有d反中人本身就係大陸人咁
條澳洲鬼走去紐西蘭反外來....... 自己國家唔搞,去搞人哋國家,pk中的ok

送去新疆再教育營,聽黨指揮能打性仗

因為清真寺係伊斯蘭教嘅地方,伊斯蘭教嘅人唔洗我講,但其他極右或者極左嘅人會覺得伊斯蘭教嘅人好仆街,加上個啲人多數有種族歧視同排外,所以想殺曬佢哋都唔出奇
不過,澳洲人同紐西蘭人本身比較純品,好多時候會選擇去容忍佢哋,但今次真係唔明

引用:
原帖由 prmark 於 2019-3-15 06:24 PM 發表

條澳洲鬼走去紐西蘭反外來....... 自己國家唔搞,去搞人哋國家,pk中的ok
咪好似嗰班人揸住外國護照 ,又唔係本地人,喺度話幫香港爭取民主咁囉,成班正賤人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]