• 瀏覽: 15,895
  • 回覆: 129
+3
引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-3-15 04:55 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190315/photo/bkn-20190315094046013-0315_00822_001_01p.jpg?20190315163009
新西蘭基督城兩間清真寺及一間醫院今日被槍手襲擊,警方並在街上發現多個汽車炸彈。警方呼籲民眾留在室內,所有學校一度停課及封鎖。總理阿德恩證實事件造成至少40死48傷,「無疑是恐怖襲擊」 ...
相對 中國政府就聰明了
信錢
係中國冇中教紛爭
亂嚟 搞大獲  中央出手趕你走
唔俾你傳教

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-3-15 05:08 PM 發表
「他是一名28歲白人澳洲男子,自稱反回教、反移民、反外來種族及文化滲入」

仆你個街班死白皮豬!
係你去人地地方殺晒原先嘅嘅人,宜家同其他人講紐西蘭係你地,唔比其他人嚟 ...
點解袋鼠國人唔係本國解放本土,而要去別國攪事?佢係志願軍,幫助別國解救國土?

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2019-3-15 05:21 PM 發表

對成日話移民,話外國好既人一大警號!
中國人觀念: 落葉歸根最重要, 但中國人並不排外

引用:
原帖由 赤共 於 2019-3-15 05:17 PM 發表
伊斯蘭同共產政權都是人類最大瘟疫
我同情你,你都係為左份糧黎打字

RIP

引用:
原帖由 Vince78 於 2019-3-15 05:16 PM 發表
再一次證明澳洲人是racism 始祖
認同澳洲鬼係好racist, 但呢單嘢發生喺紐西蘭!其實紐西蘭鬼一樣咁仆街!

RIP

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-3-15 05:23 PM 發表

中國人觀念: 落葉歸根最重要, 但中國人並不排外
漢人優點,共融,同化

崇尾狗話奧洲果然俾波音恐怖

條白人槍手先至係外來移民喎,真夠仆街!

引用:
原帖由 9wai 於 2019-3-15 05:30 PM 發表

認同澳洲鬼係好racist, 但呢單嘢發生喺紐西蘭!其實紐西蘭鬼一樣咁仆街!
白人心目中永遠都白人至上,表面不是心中還是,羅馬主義根深蒂固

高尚白人,視人命如草芥

美狗國似乎想轉移波音視線

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]