• 瀏覽: 12,079
  • 回覆: 8
引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-15 04:53 PM 發表
衭浪裏白條在此做出清晰的示範;拉黑不同意見的聲音。變得有佢噏無人講,絕對維護咗他這個可能是市民的第四權。

至于其他市民的第四權,不在他考慮之列。 ...
浪裏白弔誓死日日食蘋果,食到死都要塞個蘋果係口度。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-15 11:42 PM 發表

咁大個仔,食毒藥都冇所謂,最緊要自己識消化。
佢食蘋果食死唔使驗屍,食毒藥死要畀人破肚挖腸化驗,咁樣佢就死無全屍,佢好撚慘㗎!!

引用:
原帖由 pimon 於 2019-3-15 11:50 PM 發表

「褲浪裏少噉條」……。
即係"冇撚用"

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-3-16 06:55 AM 發表

教師,社工,記者,學生,女人,讀神學

=

好人,有道理。

雞蛋與高牆,

係徹徹底底嘅洗腦歪理
歪理被包裝成為"哲學" , 後生仔女
非常容易中招。
黃色教棍的拿手好戲。

良心輸光就玩褲浪白條...

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2019-3-16 11:24 AM 發表
個白條雙重標準,自打嘴巴,嚴人寬己,自戀自狂,孤芳自賞,目空一切,指點江山,仲話咩來論壇係為左傳道,以為話自己係邊個邊個,響左朵就可以鎮住論壇網友,可惜呀,留言卻出賣左佢自己,原來係無料到嘅,成為笑料. ...
條友係嚴重自戀狂、嚴重自閉。

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-3-16 05:20 PM 發表

仲有個 CB仔都係好難頂,只識不斷搬龍門無限 loop, 好似喃嘸佬咁,可以稱為啍哈二將。
呢個都係嚴重自戀狂。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-18 08:08 PM 發表

喺佢之下,任何人都係低水平啦,不過唔係事實之嘛。
嗱,我剛剛同佢討論第四權,迫到佢埋牆腳,就俾佢拉黑。
呢個人死要面又要認叻,但事實就無料到。佢之前個名「狼心之光」就已經衰到貼地,搞到要出另一個分身繼續出帖你就知啦。 ...
被佢拉黑,係版友有嘅光榮,因為版友講贏咗佢。
佢輸咗畀你,就要拉黑你。
請衆版友努力,爭取被佢拉黑!!!

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-3-19 09:53 AM 發表

作風仍然是「良心輸光」的「浪裡反船」開多個身份是為了, 要將她自己的歪理說一千遍, 以為這樣就會變成真理, 愚惑人心。
誰知香討高手林立, 不會被她騙倒, 她唯有拉黑對手, 繼續自我沉醉在謊言裡 ...
佢良心輸光 ~ 就玩褲浪嗰條!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]