• 瀏覽: 12,119
  • 回覆: 177
引用:
原帖由 40342 於 2019-3-18 09:11 PM 發表

經典式一樓一討論法。
共産黨對與錯。
我問,題目"對與錯"
可以舉"對" 的例子。

又拉黑了。

題目扮正2,又話無立場。

引用:
原帖由 pureco 於 2019-3-18 20:33 發表

Ching 用以彼之道,還之彼身就無意義啦。
討論之意義是巳自己的觀點去贏取,而不在於不同道不相為謀,互相拉黑有什麽意義?
同意,歡迎佢入來,保證唔會拉黑,只會用技術擊倒佢。

引用:
原帖由 breadstick 於 2019-3-18 09:16 PM 發表

共産黨對與錯。
我問,題目"對與錯"
可以舉"對" 的例子。

又拉黑了。

題目扮正2,又話無立場。
佢只懂叫你返一樓。只限一種佢定的說法,所以是一樓一。

佢根本沒有討論過什麽,亦從來沒法回應任何人的質問,完全是自言自語,所以我廢物理他,只派豬就算。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-3-18 09:39 PM 發表

你自已多分身到分唔清?
我就得1個acc , 係中意串7D速生。
支持

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-3-18 09:39 PM 發表

你自已多分身到分唔清?
我就得1個acc , 係中意串7D速生。
「愛國人士」所講既野,我聽咗就算。

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-18 08:08 PM 發表

喺佢之下,任何人都係低水平啦,不過唔係事實之嘛。
嗱,我剛剛同佢討論第四權,迫到佢埋牆腳,就俾佢拉黑。
呢個人死要面又要認叻,但事實就無料到。佢之前個名「狼心之光」就已經衰到貼地,搞到要出另一個分身繼續出帖你就知啦。 ...
作風仍然是「良心輸光」的「浪裡反船」開多個身份是為了, 要將她自己的歪理說一千遍, 以為這樣就會變成真理, 愚惑人心。
誰知香討高手林立, 不會被她騙倒, 她唯有拉黑對手, 繼續自我沉醉在謊言裡

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-3-18 08:08 PM 發表

喺佢之下,任何人都係低水平啦,不過唔係事實之嘛。
嗱,我剛剛同佢討論第四權,迫到佢埋牆腳,就俾佢拉黑。
呢個人死要面又要認叻,但事實就無料到。佢之前個名「狼心之光」就已經衰到貼地,搞到要出另一個分身繼續出帖你就知啦。 ...
被佢拉黑,係版友有嘅光榮,因為版友講贏咗佢。
佢輸咗畀你,就要拉黑你。
請衆版友努力,爭取被佢拉黑!!!

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-3-19 09:53 AM 發表

作風仍然是「良心輸光」的「浪裡反船」開多個身份是為了, 要將她自己的歪理說一千遍, 以為這樣就會變成真理, 愚惑人心。
誰知香討高手林立, 不會被她騙倒, 她唯有拉黑對手, 繼續自我沉醉在謊言裡 ...
佢良心輸光 ~ 就玩褲浪嗰條!

尋日佢好似有個講車頭放毛澤東相片
我都費事履佢
我知咩事
多年前都係論壇講過
個人個別擺毛相片的
當然是偶發性
大規模令到人掛毛相片的
創造者,我當面過偈
亦得其他人証實過
係佢令人大規模掛相
我知,但唔想係白條度履佢

引用:
原帖由 清晨含情的馬 於 2019-3-19 12:37 PM 發表

佢良心輸光 ~ 就玩褲浪嗰條!

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-3-19 03:53 PM 發表

師兄,我用文字係到用人交流,
而你可以幻想到係到聽到有人講野。
病情應該都幾嚴重。

同當日佔中班loser差唔多
奇怪,乜「愛國人士」算係人咩?二頭蛇啫

引用:
原帖由 清晨含情的馬 於 2019-3-19 12:12 PM 發表

被佢拉黑,係版友有嘅光榮,因為版友講贏咗佢。
佢輸咗畀你,就要拉黑你。
請衆版友努力,爭取被佢拉黑!!!
...
正解。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]