• 瀏覽: 12,122
  • 回覆: 177
衭浪裏白條在此做出清晰的示範;拉黑不同意見的聲音。變得有佢噏無人講,絕對維護咗他這個可能是市民的第四權。

至于其他市民的第四權,不在他考慮之列。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-15 04:53 PM 發表
衭浪裏白條在此做出清晰的示範;拉黑不同意見的聲音。變得有佢噏無人講,絕對維護咗他這個可能是市民的第四權。

至于其他市民的第四權,不在他考慮之列。 ...
本人被拉黑!

衭浪裏白條
哈哈哈,個名改得好,師兄好波.

小弟在職場打滾幾十年
鍾意鬧共產黨的老細
自己作風最共產黨罷

佢嘅「第四權」,就是可以拉黑人、禁言的權?

引用:
原帖由 剛峰 於 2019-3-15 05:15 PM 發表
衭浪裏白條
哈哈哈,個名改得好,師兄好波.
應該叫衭浪裏黑條

權乜柒?現今報社唔係畀財團買咗做喉舌,就係黎智英之輩,做假做狗抺黑賣港,有乜嘢衰嘢未做齊?睇新聞嘅人,不如諗吓如何維護自己個腦袋清晰去接收資訊好過啦!

引用:
原帖由 問世間 於 2019-3-15 06:07 PM 發表

應該叫衭浪裏黑條
[衭浪裏白帶]又如何?

引用:
原帖由 大測量師炳文 於 2019-3-15 04:56 PM 發表

本人被拉黑!
佢話我水平低, 都被佢拉黑, 可想而知佢幾冇料

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-15 04:53 PM 發表

至于其他市民的第四權,不在他考慮之列。 ...
連神兄都不值佢所為, 佢真係衭浪裡翻船

引用:
原帖由 edith 於 2019-3-15 18:24 發表
權乜柒?現今報社唔係畀財團買咗做喉舌,就係黎智英之輩,做假做狗抺黑賣港,有乜嘢衰嘢未做齊?睇新聞嘅人,不如諗吓如何維護自己個腦袋清晰去接收資訊好過啦! ...
精句!

引用:
原帖由 maldini1967 於 2019-3-15 18:27 發表

[衭浪裏白帶]又如何?
少咗個“流”字喎!應該系“流白帶”。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-3-15 18:36 發表

佢話我水平低, 都被佢拉黑, 可想而知佢幾冇料
佢話我系與別不同的資深吹水佬。

亊實上我的脾氣不錯,若非離晒大譜,我不會口出刁難之言。

一樣被黑。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-3-15 18:38 發表

連神兄都不值佢所為, 佢真係衭浪裡翻船
不過冇“最難頂”網民選舉。若有,佢冇冠軍都系三甲了。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]