• 瀏覽: 12,117
  • 回覆: 177
引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-17 11:32 AM 發表

哦!你唔知關我乜亊?做乜要教你?
呢d咁有趣既野,係你提出架嘛,乜連你都解釋唔到呀?笑死

你d「空氣中的無字天書」真「天才」

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-17 11:57 發表

呢d咁有趣既野,係你提出架嘛,乜連你都解釋唔到呀?笑死

你d「空氣中的無字天書」真「天才」 ...
咁你可唔可以解釋下點解鍾意賣笑?唔通你經常屎窟痕?

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-17 01:11 PM 發表

咁你可唔可以解釋下點解鍾意賣笑?唔通你經常屎窟痕?
我都無收錢無定價,你又解釋一下咁點叫賣?笑死

你又係「空氣中的無字天書」睇到架

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-17 13:22 發表

我都無收錢無定價,你又解釋一下咁點叫賣?笑死

你又係「空氣中的無字天書」睇到架
無啦啦將的儍笑陳列,唔賣搏乜?

讀天書需要智慧,你唔明好正常。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-17 02:04 PM 發表

無啦啦將的儍笑陳列,唔賣搏乜?

讀天書需要智慧,你唔明好正常。
你夠無啦啦出條post 獻醜啦,根據你既「理論」你咪正在賣醜

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-17 14:09 發表

你夠無啦啦出條post 獻醜啦,根據你既「理論」你咪正在賣醜
醜唔醜唔系由你講嘅。

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-17 06:29 PM 發表

醜唔醜唔系由你講嘅。
亦唔係由你

公道自在人心,你呢個貼已經引起好多會員共鳴。

引用:
原帖由 hkyclui 於 2019-3-17 20:25 發表
公道自在人心,你呢個貼已經引起好多會員共鳴。
謝謝鼓勵!

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-15 07:38 PM 發表

不過冇“最難頂”網民選舉。若有,佢冇冠軍都系三甲了。
佢會攞埋最自我陶醉奬

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2019-3-16 05:20 PM 發表

仲有個 CB仔都係好難頂,只識不斷搬龍門無限 loop, 好似喃嘸佬咁,可以稱為啍哈二將。
呢個都係嚴重自戀狂。

引用:
原帖由 max3306kin 於 2019-3-18 03:47 PM 發表

咁由我第3者網民講就相對公道啦。
師兄地確似係賣笑多D , 同無能力理解神兄用語。
愚子不可教也
你自稱第三者啫

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-18 17:48 發表

你自稱第三者啫
“第三者”有好多種解釋,不過弱智果的就會搞唔清。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]