• 瀏覽: 10,509
  • 回覆: 93
釘王老母話佢重來唔講大話,手機瘋企後面!
TVB NEWS

係人尼??................大家覺得?

試試 ⋯再加監

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-15 04:50 PM 發表
TVB NEWS

林生在釘書機事件發生前,最著名的傑作是做華叔嘅針刺探民主黨改革派,最后才有民主黨「真兄弟」事件。
一個無間道從來唔講大話?哈

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-15 04:50 PM 發表
TVB NEWS

佢滷味講大話

不知悔改,衰鳩左都仲要死撐,重判佢條仆街啦!

弱智峰好快入去陪佢啦!

引用:
原帖由 直線國國王 於 2019-3-15 05:19 PM 發表

林生在釘書機事件發生前,最著名的傑作是做華叔嘅針刺探民主黨改革派,最后才有民主黨「真兄弟」事件。
一個無間道從來唔講大話?哈
最精彩的是佢老母加手機峯全力支持釘王,覺得無公義,但點解她們會相信一個成年人被釘幾十嘢成晚,會獲得釋放之後唔係報警,唔係去醫院?係走去食魚柳飽,重要留番D釘睡覺、到第二天開記者招待會都唔拆釘?
都係個句,呢D.........係人呢??

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-15 05:31 PM 發表

最精彩的是佢老母加手機峯全力支持釘王,覺得無公義,但點解她們會相信一個成年人被釘幾十嘢成晚,會獲得釋放之後唔係報警,唔係去醫院?係走去食魚柳飽,重要留番D釘睡覺、到第二天開記者招待會都唔拆釘?
都係個句,呢D.........係人呢?? ...
肚餓啊。你識條鐵。食飽先可以報警

上訴再加上訴再加監

引用:
原帖由 milkylok 於 2019-3-15 05:34 PM 發表
上訴再加上訴再加監
我都想佢會咁。但好多會改判無罪釋放。

黃G人辦,吾該重判!

人柒唔怕可以學精!
最怕唔知自己柒

上訴法官會推翻原判,見得多。

引用:
TVB NEWS

"釘王老母話佢重來唔講大話"

証實佢老母喺大話之后!難我怪有個"釘王"仔!

引用:
原帖由 B118 於 2019-3-15 05:06 PM 發表
試試 ⋯再加監
試試 ⋯無罪釋放

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]