• 瀏覽: 10,532
  • 回覆: 93
一件傻西做蠢事,影低香港人智慧!佢老母仲話上訢!

希望上訴完改判坐5年監就大快人心

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-15 04:50 PM 發表
釘王老母話佢重來唔講大話,手機瘋企後面!
TVB NEWS

係人尼??................大家覺得?
法官大人,佢老母講大話!

加監

引用:
原帖由 LWCW 於 2019-3-15 05:34 PM 發表

肚餓啊。你識條鐵。食飽先可以報警
黃之瘋大角咀遇襲垂危
女友都幫佢買左個魚柳飽套餐激勵士氣

引用:
原帖由 B118 於 2019-3-15 05:06 PM 發表
試試 ⋯再加監
浪費警力,令政府花費超過100萬元納稅人金錢,是否要坐番10年才可以抵番條數?

引用:
原帖由 Hung196108 於 2019-3-17 02:06 AM 發表

浪費警力,令政府花費超過100萬元納稅人金錢,是否要坐番10年才可以抵番條數?
警察用了8000小時 釘王賠100萬及判16000小時社會服務令就公平啦!

人無恥便無敵

佢老母講呢句就已經系大話!

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-15 04:50 PM 發表
TVB NEWS

其實條白痴坐監咪又係嘥納稅人的錢!我都想佢上訴,好睇過喜劇之王,等佢班狐群狗黨再出多幾次醜,我唸而家最想佢嗱嗱林認咗佢,收聲唔好再講野嘅一定係佢昔日嘅黨友。

引用:
TVB NEWS

我信佢!!!
應該要入青山治療

引用:
原帖由 七個宇宙的魚蛋 於 2019-3-15 06:28 PM 發表
支持林子健 , 希望佢上訴成功 , 無罪釋放
你喺度打字冇用㗎!最起碼捐錢俾佢食魚柳包啦!

其實佢去耶魯係咪都係幻想出嚟?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]