• 瀏覽: 911
  • 回覆: 20
民主黨成員林子健前年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,遭控以一項「明知地向警員虛報

叫咗你認罪啦,仲死撐

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190315/bkn-20190315135812328-0315_00822_001.html

嘩5個月, 狗宮仲判得重過暴動,哈哈哈辛苦晒
引用:
原帖由 丁老闆 於 2019-3-15 04:06 PM 發表
民主黨成員林子健前年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,遭控以一項「明知地向警員虛報

叫咗你認罪啦,仲死撐

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190315/bkn-20190315135812328-0315_00822_001.html ...

抵L死

佢的恩師、佢班盟友個個都撈唔掂,唯獨釘書健就成功為為政界小丑巨匠,5個月有此成就釘書健可以含笑而終了

點解唔判精神病患者接受治療

大殘忍喇

大鑊

今日重星期5..........今晚又要預多2-3K慶祝tim

子健同學有冇諗住上訴?話嗮都係代罪羔羊,督9三白眼出黎,判守行為算數。

判左5個月監, 但無講是否即時入獄, 亦無講是否准許保釋等候上訴

香港法治已死
香港司法史上最黑暗一日

最衰含能大c black list 左我啦
佢個post死老豆咁........我諗住去莊香tim架

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-3-15 04:21 PM 發表
判左5個月監, 但無講是否即時入獄, 亦無講是否准許保釋等候上訴

呢類罪行如果申請保釋很大機會成功

上訴失敗才難以保釋

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-3-15 04:25 PM 發表
浪費咁多警力都你判5個月
有關罪名刑罰上限6個月,超過2/3,算重了

依條釘子正一傻佬
懂自 編、導、演 ??
咪當我係白痴喇 ~  

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-3-15 04:20 PM 發表
大鑊

今日重星期5..........今晚又要預多2-3K慶祝tim
我已經啤咗啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]