• 瀏覽: 10,454
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
+4
我唔會再用三叔D機. 之前用過note1, note2 同galaxy 唔知幾, 都麻麻地. 

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-3-15 09:28 PM 發表

note1好經典
個時貪佢大茫. 個時ip重係4吋mon?....點解會留意三叔機呢, 個時用過三叔部Anycall 係幾好用, 所以對佢出智能機有期望, 所以一路都追佢d機.

但三叔d野, 用得一年到就開始慢, 舊電又唔得....我都重有用到note2,
galaxy唔知幾就係阿爸用....都係一樣一年半載就慢加舊電唔得...三叔野名過其實.
華為真係無用過, 但似乎口碑唔差.
而家用緊紅米note4, 用左兩年幾, 今日先跌左落地爛左塊玻璃, 但 cheap cheap地勝在無要求, 但問心句, 真係好用過三叔機-_-

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:40 PM 發表

依家唔係note9, note10咩。
note2係咩年代既事?
我諗2010, 11 年咁上下?
咪就係NOTE2 後無再用三叔野, 轉左用小米. 用過佢兩三部, 而家用緊紅米NOTE4, 用左兩年幾, 唔慢到, 舊電重係幾給力夠用一日有餘. 唔係幫小米賣告.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:43 PM 發表

嘩,8年前,8年前小米華為手機係點呀?
唔記得幾時開始用小米.我諗4-5年前. 好似紅米NOTE2, NOTE4....note4用左兩年幾, 而家重係好順下.
千幾蚊機無要求.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:40 PM 發表

依家唔係note9, note10咩。
note2係咩年代既事?
果時小米連做屎都未有資格。
個時, 未識小米尼樣野.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:46 PM 發表

用小米,睇住仲輻射

下面就係輻射最低排行榜
其實, 大自然都好多輻射.
不過都多謝你提點.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:48 PM 發表

小米果時連屎都未識做,三星已經出左note2
出左無用, 用年幾就慢, 舊電又唔得.
名過其實.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:49 PM 發表

手機輻射唔同自然輻射
咪又係輻射. Radiation.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:50 PM 發表

果時科技未係咁成熟,慢就預左啦
乜唔係佢之前俾人告話做左手腳, 定時就會慢出問題?

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 09:50 PM 發表

手機輻射會傷腦的
我唔係機不離手的人.

引用:

果時科技未係咁成熟,慢就預左啦
NOTE係經典黎既. 第一個出大茫. 都係吸引我買既原因.
我個時係買水貨, 4千幾.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]