• 瀏覽: 10,469
  • 回覆: 146
  • 追帖: 1
+4
三星S10系列三部機
上中下三個價位
邊部打驘華為

我唔會再用三叔D機. 之前用過note1, note2 同galaxy 唔知幾, 都麻麻地. 

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-3-15 06:45 PM 發表
三星華為 都係垃圾
不過 三星贏華為些少
講得呢句說話嘅人,通常都係未用華為先會咁樣講

引用:
原帖由 Cepa 於 2019-3-15 08:53 PM 發表
三叔安全好多!一定多人買!除了愛國奴才外,正常人點會買間諜機,捉隻老鼠入米缸呀!
大量人已經捉左隻老鼠入電話,無論你用乜品牌,用google map,每日都記著你起地球帶著手機去個邊,有晒線路圖,每月都比番個report 你。跟著佢想賣比邊個都得。都未計FB,GMAIL,雲端儲存個類軟件。要監控你洗鬼做部手機出來,共產黨買個外國手機軟件公司回來後加後門。你地成班值入佢地後門都唔知。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 15:43 發表
華為個名臭晒架喇,有無10000台都成問題。華為1000萬呢個數 都係自己吹出嚟
自從華為出咗Mate X, 發覺多咗好多三腥打手, 點樣界定打手? 例如嗰d新Accounts

引用:
原帖由 前期回收的希望 於 2019-3-15 08:58 PM 發表
華為同三星識揀一定揀三星邊有人用大陸機架大陸人自己都唔用啦
你咁講顯得你對科技好無知,是井底之蛙。
了解下華為的夜拍技術再講喇。

S10的確有突破,外形又靚仔!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 03:43 PM 發表
華為個名臭晒架喇,有無10000台都成問題。華為1000萬呢個數 都係自己吹出嚟
起碼冇我呢個買家

睇宜家發展,華為遲早憑實力取代三星,因為佢嘅夜拍、電的耐用、接收訊號已經是領先。

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 15:43 發表
仲有呢d死打手會喺唔同嘅版區出同題目嘅帖

同三腥賣廣告
版主請多留意呢D新A/C

引用:
原帖由 cosmo 於 2019-3-15 09:08 PM 發表
我唔會再用三叔D機. 之前用過note1, note2 同galaxy 唔知幾, 都麻麻地. 
note1好經典,收藏中

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]