註冊 登入

三星S10賣瘋了 3周銷量一千萬台抵華為Mate20賣5個月

本主題由 motivation 於 2019-3-15 10:31 PM 關閉
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 20:24 發表

沒有用萊卡鏡頭,只係所謂得到萊卡認證,即係形同做假!
等我有錢買,先至考慮。

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 amypat 於 2019-3-15 06:21 PM 發表

奇怪,裝薩德塊地幾時割讓左俾老美,韓國愛國人仕知唔知架。
美國人在中國殺人,係咪中國人係主謀?

不過華為有一樣冠絕全球,就係華為水軍😂

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 08:34 PM 發表

美國人在中國殺人,係咪中國人係主謀?
咁中國就一定會捉左個美國人黎審,咁南韓幾時去捉侵侵姐,咪又係做左人地既門口狗,仲要獻上自巳既狗糧俾主人添。俾中國落限韓令好合理。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午永恆的羊 於 2019-3-15 08:39 PM 發表

仲有大量間諜,打手

外國走狗漢奸名單!
引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-15 08:41 PM 發表

仲有大量間諜,打手
比三星揼到佢地pk

回覆 引用 TOP

希望三星今次真係爭氣,唔好搞成咁啦。 其實佢啲機都唔係好差嘅。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-3-15 07:10 PM 發表

乜咁保守呀?全年最少賣四百萬部。執7左佢啦。
好撚柒好笑
400-4500萬台
搞乜撚要預測到差距咁大?
賣唔出齋數字會好睇啲嗎?

完全唔在乎乜野立場
只係最討厭滿口歪理
歪理都支持就更抵死
賣幾多又點,不如post去手機版。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-3-15 08:43 PM 發表

希望三星今次真係爭氣,唔好搞成咁啦。 其實佢啲機都唔係好差嘅。

三星 Galaxy S10 系列熱賣,今年銷量估逾 4 千萬支
https://ccc.technews.tw/2019/03/15/samsung-galaxy-s10-popular/

新浪科技報導,三星 Galaxy S10 系列 3 月 8 日正式在全球開賣以來,銷售程度火熱,據業內人士預估,今年該款手機銷量可望突破 4,000 萬支。而從三星目前的預購數量來看,此十週年紀念旗艦機系列,有機會讓三星旗艦機種銷售重返榮耀。

回覆 引用 TOP

用三星就唔係中國人啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 中午永恆的羊 於 2019-3-15 08:39 PM 發表

我每次聽到有人話美佬打壓華為, 講到噴晒口水咁, 就好自然咁望下佢用乜野手機, 但從未有一次係睇到鬧美佬既人係拎住華為, 拎iphone反而有幾個.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 米飛柔2 於 2019-3-15 08:41 PM 發表

仲有大量間諜,打手
單係香討都唔少喇,一味吹啲機點勁點勁。大佬吖,有後門架,一路係度send信息,後面有成個部門係度監視你,真香港人點會用🤣

引用:
原帖由 全宇宙 於 2019-3-15 08:45 PM 發表

好撚柒好笑
400-4500萬台
搞乜撚要預測到差距咁大?
賣唔出齋數字會好睇啲嗎?
人地寫少個零,係4000-4500萬

引用:
原帖由 中午永恆的羊 於 2019-3-15 08:48 PM 發表

單係香討都唔少喇,一味吹啲機點勁點勁。大佬吖,有後門架,一路係度send信息,後面有成個部門係度監視你,真香港人點會用🤣
蘋果同國產機都有後門的

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。