• 瀏覽: 10,451
  • 回覆: 146
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 03:35 PM 發表

自己無做品質檢控,就是華為的責任,
不能推卸,除非賣手機既錢係LG袋
有做品質檢查,三星手機就唔會爆炸啦!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 03:45 PM 發表

三星無左14億市場架
點冇14億市場, 京東, 淘寶, 各大電訊商都可賣三猩手機 , 華為連Amazon和電訊商都唔賣得, 華為賣得美國,一年起碼多幾百萬部喇, onX

你都識講自己要做好品質檢查,轉頭又話人地問題,你講嘢真係廢撚到嘔!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-3-15 03:45 PM 發表

其實勁我唔覺得好勁

當然啦 高階市場而家三星食左apple一部分

但中階同低階 samsung個市場比國產機食哂
當OV正式進軍歐美,三星會跌得更加快,因為三星已經無創新,三攝,開孔屏,反向充電,無線充電,都係執緊華為OV口水尾,充電技術,攝影等等更已落後過國產牌子。

賣左一千萬台炸彈?厲害厲害

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 03:48 PM 發表

三星自燃係用左中國SDL電池,踢走佢就即刻無事
你都識講自己要做好品質檢查,轉頭又話人地問題,你講嘢真係廢撚到嘔!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 03:52 PM 發表

resell同offical dealer唔係同一個概念囉

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 04:03 PM 發表

咁三星咪負責任回收囉,但係華為有無回收?
有問題都唔回收,你當人傻架!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 03:10 PM 發表
三星真係 太厲..
食左iphone市場

唔知當年三星部碌7 蝕果D 賺返未😂

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-3-15 03:10 PM 發表
三星真係 太厲害

新聞來源連結:

https://kuaibao.qq.com/s/20190314A1II1F00?refer=kb_news&omgid=4fbcd47dceb1cfe6133bd9fc91238cba&chlid=&atype=0
中國人會酸的

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]