• 瀏覽: 45,702
  • 回覆: 598
  • 追帖: 2
+32
教唆佢班茂里呢?

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-3-15 04:21 PM 發表

據聞佢已即時提出保釋等候上訴,法官批准。

今晚一定比人爆菊

引用:
原帖由 lmkandy 於 2019-3-15 04:22 PM 發表

乜唔係亳無人格嘅三白眼咩?
飛機豪呢期爭取開雞翼,順手叫佢爭埋魚柳包啫。

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-3-15 02:26 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190315/photo/bkn-20190315135812328-0315_00822_001_01b.jpg?20190315140929

民主黨成員林子健前年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,遭控以一項「明知地向警員虛報有人犯罪」罪,林不認罪,經審訊後法官早前裁定他表證 ...
呢個PK屈中央,判5個月太少

浪費警力5年至少

快d買西瓜,急call漢奸李呀

肥豬健判監五個月,聞屎黨又要眾籌呃錢俾做安家費

傻西釘仔健人情冷暖啦,執番5隻入去減減肥...

比隻大雞翼佢爆菊用啦

Just 5 months!!!  Holly shit 狗官唔評估嚴重性 (如果無發現)

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-3-15 02:26 PM 發表
?20190315140929

民主黨成員林子健前年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,遭控以一項「明知地向警員虛報有人犯罪」罪,林不認罪,經審訊後法官早前裁定他表證 ...
太少,起馬3年

引用:
原帖由 東方紅 於 2019-3-15 04:23 PM 發表

飛機豪呢期爭取開雞翼,順手叫佢爭埋魚柳包啫。
係啵,魚柳包+雞翼餐,加多杯凍飲

引用:
原帖由 lmkandy 於 2019-3-15 04:22 PM 發表

乜唔係亳無人格嘅三白眼咩?
條三白眼入咗監,邊個去揾題眾籌!

引用:
原帖由 tomymt 於 2019-3-15 04:23 PM 發表

日日食豬脾,佢吾日三省吾身!
三高就有份。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]