• 瀏覽: 45,644
  • 回覆: 598
  • 追帖: 2
+32
支持釘子建爆大獲

二個字回應:抵死

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-3-15 02:26 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190315/photo/bkn-20190315135812328-0315_00822_001_01b.jpg?20190315140929

民主黨成員林子健前年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,遭控以一項「明知地向警員虛報有人犯罪」罪,林不認罪,經審訊後法官早前裁定他表證 ...
政棍黃絲漢奸一直自導自演

我們都是林子健!

黃屍佔畜再無利用價值點會有人保你吖
入去受啦歪咀狗

誤導警務人員5個月係合理

但係有意向市民大眾散播虛假資訊呢?

唔通有人開個記者會,亂up話香港就黎陸沉又無事咩?

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-3-15 04:11 PM 發表
各位今晚記得買個魚柳包食呀!

一路食一路笑特別好味
魚柳包隨時斷市

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-3-15 02:33 PM 發表
林卓廷,李卓人,你地去左邊?

...
跟車太貼,同好多香討人事件開始1樣。。。

引用:
原帖由 大圍寶叔 於 2019-3-15 04:16 PM 發表
我們都是林子健!
入去坐5個月先,唔係冇資格做林子健。LOL!

我真係恭喜你呀

唔算太重.
但希望有阻嚇性

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-3-15 02:26 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190315/photo/bkn-20190315135812328-0315_00822_001_01b.jpg?20190315140929

民主黨成員林子健前年8月涉嫌訛稱在街頭被操普通話的大漢迷暈擄走並施虐,事後他被指「作古仔」,遭控以一項「明知地向警員虛報有人犯罪」罪,林不認罪,經審訊後法官早前裁定他表證 ...
明知地向警員虛報有人犯罪判囚5個月。輕咗,其動機司馬昭之心啦!

引用:
原帖由 tamadabi 於 2019-3-15 04:17 PM 發表
誤導警務人員5個月係合理

但係有意向市民大眾散播虛假資訊呢?

唔通有人開個記者會,亂up話香港就黎陸沉又無事咩?
有道理!
如果有人發放假消息應響股市呢?

引用:
?20190315140929

黃官肯比佢坐已經好好,小鳳姐,請出場。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]