• 瀏覽: 45,664
  • 回覆: 598
  • 追帖: 2
+32
自編自導自演?恐怕未必 .........

建議警方繼續追查,看看在編、導、演三方面,

有無「協力」人仕/單位。

魚腩健

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2019-3-16 10:35 AM 發表

咪就係,強力部門落香港迫害聞煮人士喎,粒聲都唔出,仲係人嚟嘅?
又可以老作俾人跟蹤受威脅

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-3-16 11:03 AM 發表

明明疑點重重,明明太多不確定,

法官大人卻牽強地定了罪,將「疑貼歸被告」這點抹殺了,可見真是司法不公 ! 國安跨境執法,實例實在太多,未被禁錮過的人,根本不會明白當時的恐懼,而且他被迷魂了,何來爭扎的痕跡?請法官大人親身示範。

我再說,我信林子健! ...
疑點利益歸於被告嘅先決條件係控方所提出嘅證據無合理疑點,而家法官綜合所有環境證供,而且親身到現場研究之後作出裁決,即係個所謂疑點唔合理啦,證據確鑿都有得抵賴?就算係謀殺案都唔使陪審團全體達成一致裁決先可以定罪啦,唔通真係百份百無疑點咩?

民主黨應該發起週日遊行,聲援林子健

引用:
原帖由 BigBigDan 於 2019-3-16 12:04 PM 發表
Support

引用:
原帖由 BigBigDan 於 2019-3-16 12:04 PM 發表
班撚樣潛曬水啦

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-3-15 02:33 PM 發表
林卓廷,李卓人,你地去左邊?

https://www.hkcnews.com/news_新聞/hk-discuss/2017/08/瑪麗醫院-林子健-20170811131903_20fb.jpg ...
民主靠依班豬厘
所以無出路的

引用:
係就好囉,可以證明畀香港人睇邊個邊個係柒頭!

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2019-3-16 11:03 AM 發表

明明疑點重重,明明太多不確定,

法官大人卻牽強地定了罪,將「疑貼歸被告」這點抹殺了,可見真是司法不公 ! 國安跨境執法,實例實在太多,未被禁錮過的人,根本不會明白當時的恐懼,而且他被迷魂了,何來爭扎的痕跡?請法官大人親身示範。

我再說,我信林子健! ...
麻元章仿都有信

好多香港年青人, 似呢位哥哥仔。 把幻想變成事實。 香港完了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]