• 瀏覽: 1,617
  • 回覆: 16

人類和 其他動物不同的地方 是道德。
一樓說的“碰瓷” 文化,應該盡快消除。

人類出現許多心術不正的人渣,所以各國出台各式各樣的法律來懲治這些人渣,如強姦犯,殺人犯。
你支持佔中和旺暴這類違法暴力活動,仲有咩野資格談"道德文化"?
白條人渣師兄,你係唔係想拉黑香討所有師兄?

你的留言是一種宣洩。宣洩完了,請聚焦一樓:第四權= 傳媒監察政府
現在第四權受到侵蝕---市民應該站出來,捍衛第四權。

我的留言係大多數香港人認定的事實,不是宣洩!
你和台灣來的毒果英及毒果報支持並參於佔中和旺暴等犯法暴力活動!
仲有咩野資格高談"個人和傳媒監察政府"的權力?

南下北上的龍
支持國安法!支持港人治港!
引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-3-15 02:01 PM 發表

人類出現許多心術不正的人渣,所以各國出台各式各樣的法律來懲治這些人渣,如強姦犯,殺人犯。
你支持佔中和旺暴這類違法暴力活動,仲有咩野資格談"道德文化"?

你的留言是一種宣洩。宣洩完了,請聚焦一樓:第四權= 傳媒監察政府
現在第四權 ...
沉默的網友比咗幾百隻豬佢,我問佢點解佢扮睇唔到!

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-15 06:48 PM 發表

呢排佢手緊,狂出帖賺狗糧,被人插到爛泥咁!真係現世活寶!

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-15 18:48 發表

你唔畀人地鍾意豬咩?

師兄,有人搵你喎
@浪裏白條 

引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-3-15 02:01 PM 發表

現在第四權 ...
浪x白帶那條白痴L, 扮討論,卻永遠只指控人,卻唔答問題。條能7 logic 是自己強姦人 就質疑人看咸片, 當人地問佢做咩強姦人, 佢條L 7 就會叫人答佢點解要看咸片, 完全唔想下自己在強姦人。 logic同 7朗普一能樣

引用:
原帖由 starr 於 2019-3-15 09:04 PM 發表
師兄,有人搵你喎
@浪裏白條   
係啊!我出帖第二日,佢又解封我!

引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-3-17 22:21 發表

係啊!我出帖第二日,佢又解封我!
你咁好彩!有冇謝恩?

引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-17 10:39 PM 發表

你咁好彩!有冇謝恩?
又被我狂貭問幾次後!又拉黑我!無膽鼠輩連爭論都唔敢!

引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-3-17 22:54 發表

又被我狂貭問幾次後!又拉黑我!無膽鼠輩連爭論都唔敢!
算了吧!唔好理佢咪得囉!

條死傻仔唔知真人係咪都咁樣

引用:
原帖由 Woo~ 於 2019-3-17 11:27 PM 發表
條死傻仔唔知真人係咪都咁樣
真人nearly 70

拉黑咗,
都可以入去俾🐖

引用:

現在第四權 ...
樓主最好改改標題,例如改成“褲浪”,否則被版主封貼。

引用:
原帖由 lawo 於 2019-3-23 13:41 發表

真人nearly 70
好耐之前响新聞報道見過佢;果時佢參選特首。攞咗的書話系佢嘅作品。若無記錯,佢連按金都蝕埋。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]