• 瀏覽: 6,041
  • 回覆: 92
+7
引用:
原帖由 Psyco 於 2019-3-15 04:27 PM 發表

你呢啲泛民信徒都係傻既,否則又點會出現個咁白痴既scenario, 你班友跟住泛民去佔中堵路,屌鳩90幾萬大陸單雙非,以居港權湧入香港, 搶綜援福利,搶醫院牀位,搶學位,搶公屋及推爆樓價租金.

不過,"單雙非居港權" 及 "新移民入境即享全額現金綜援與公屋",卻係帶領你哋示威堵路既泛民,喺2001年及2013年用打官司控告香港政府,而掙返嚟!
這點正是佢地 精神分裂病的表現!
正是最好笑的笑點所在!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 12:27 發表
不好意思,妳(包括其他人)不是來 討論此帖, 為了防止 有人來搞事,

我會先給妳一次機會, 再犯 會列入 黑名單

p.s. 像教 小學生 紀律一樣

...
我好驚,驚你拉黑就冇嘢好講。要等你開恩。

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:07 AM 發表
真奇怪! 泛民 的雙非案 就是 幫助 同胞的   愛國行為

但 偏偏 就給 一班"愛黨人士" 反對, 認為 泛民 不應幫 同胞!

如果 那班 "愛黨人士" 是真心愛國 的話, 為何 會 反對 泛民 幫助 同胞呢?

反中人士 反對 我明, 就是 不明白 "愛黨人士"  也都 反對,

是中國同胞 得罪了 "愛黨人士"嗎? 還是 "愛黨人士" 心中根本沒有 同胞 一說?:smi ...
最攪笑係泛民一邊幫佢地「爭取權益」 轉頭又話呢班人地搶香港資源。

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:07 AM 發表

但 偏偏 就給 一班"愛黨人士" 反對, 認為 泛民 不應幫 同胞!

如果 那班 "愛黨人士" 是真心愛國 的話, 為何 會 反對 泛民 幫助 同胞呢?

反中人士 反對 我明, 就是 不明白 "愛黨人士"  也都 反對,

是中國同胞 得罪了 "愛黨人士"嗎? 還是 "愛黨人士" 心中根本沒有 同胞 一說?:smi ...
香討好多耶魯狗架

引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 11:18 AM 發表

錯!

他們才是愛港人仕、保衛香港人的利益。

反之,泛民反中人仕正是賣港賊。
正確答案!

不愛黨, 又反共產黨, 全世界有人便有貪, 共產黨貪得來有建設,有功課交。。。就算大陸一人一票, 香港也是中國香港, 飛不出的。

引用:

以你呢智慧,唔明係力合理嘅!

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2019-3-15 16:06 發表

支持中國並不是五毛,是基本作為市民的責任,市民是無條件必須支持!不支持者就是港獨!
2邊都唔支持呢?

引用:
原帖由 swerner 於 2019-3-15 21:37 發表

2邊都唔支持呢?
不能兩邊不支持!任何市民均必須政治正確,支能支持中國!

今日最愛林子健

妳是將"愛黨人士"與 港獨,佔畜 等字眼 混為一談? 那妳認為 "愛黨人士" 褒意 還是 貶意?

還有, 我見妳留了幾次言 也沒回應 我在11樓 的問題, 是選擇性 失明嗎?
引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 01:11 PM 發表

當然!

個 標題
在香討的 都是 愛黨人士!

如此行為!

不攪笑, 正如我因 同情 乞兒 ,原本只想請 食餐碟頭飯,

點知佢 叫哂 鮑參翅肚, 博哂老命食窮我, 唔通我仲要 多謝佢?
引用:
原帖由 denniscwip 於 2019-3-15 05:42 PM 發表

最攪笑係泛民一邊幫佢地「爭取權益」 轉頭又話呢班人地搶香港資源。

請放心, 只要不離題, 沒人身攻擊, 不搞事 的 都不會 入黑名單

當然如果妳 自認為自己係 搞屎棍 而請求我入 黑名單, 那我可以 滿足妳那 特殊的要求!
引用:
原帖由 神經箭 於 2019-3-15 04:59 PM 發表

我好驚,驚你拉黑就冇嘢好講。要等你開恩。

取口舌之快,無實質之用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]