• 瀏覽: 6,042
  • 回覆: 92
+7
真奇怪! 泛民 的雙非案 就是 幫助 同胞的   愛國行為

但 偏偏 就給 一班"愛黨人士" 反對, 認為 泛民 不應幫 同胞!

如果 那班 "愛黨人士" 是真心愛國 的話, 為何 會 反對 泛民 幫助 同胞呢?

反中人士 反對 我明, 就是 不明白 "愛黨人士"  也都 反對,

是中國同胞 得罪了 "愛黨人士"嗎? 還是 "愛黨人士" 心中根本沒有 同胞 一說?

中國 沒奉行 言論自由, 既然 "愛黨人士"  支持 黨 就 必然 同樣要 支持 這政策
所以 限制 她們 言論自由 就是對她們 立場的 尊重!, 請大家 尊重 她們! 這樣她們才會感到  榮耀!
引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:07 AM 發表

但 偏偏 就給 一班"愛黨人士" 反對, 認為 泛民 不應幫 同胞!

如果 那班 "愛黨人士" 是真心愛國 的話, 為何 會 反對 泛民 幫助 同胞呢?

反中人士 反對 我明, 就是 不明白 "愛黨人士"  也都 反對,

是中國同胞 得罪了 "愛黨人士"嗎? 還是 "愛黨人士" 心中根本沒有 同胞 一說?:smi ...
錯!

他們才是愛港人仕、保衛香港人的利益。

反之,泛民反中人仕正是賣港賊。

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:07 AM 發表

是中國同胞 得罪了 "愛黨人士"嗎? 還是 "愛黨人士" 心中根本沒有 同胞 一說?:smi ...
間諜從來都是牆頭草

說好的 香港 是 中國 的一部份呢? 幫助 中國 不就是 幫 香港嗎?
引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 11:18 AM 發表

錯!

他們才是愛港人仕、保衛香港人的利益。

反之,泛民反中人仕正是賣港賊。

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:50 AM 發表
說好的 香港 是 中國 的一部份呢? 幫助 中國 不就是 幫 香港嗎?
一國兩制 ma!
你咁都唔識?

所以妳 讚同 愛港 大於 愛國???

所以 反對 泛民 愛國?
引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 12:01 PM 發表

一國兩制 ma!
你咁都唔識?

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:50 AM 發表
更何況 中國 都無要求香港 幫助!
見 莊豐源 案 和 吳嘉玲 案 (終審法院)

賣港賊 就是 賣港賊 !

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 12:06 PM 發表
所以妳 讚同 愛港 大於 愛國???

所以 反對 泛民 愛國?
你個腦 只係識 非黑即白?

為拗而拗
有鬼用咩

原來 愛國 要 需要  中國 要求???

為了 愛國, 賣港 有什麼問題? 香港政府 不是都已經 做了 20年了嗎?
引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 12:08 PM 發表

更何況 中國 都無要求香港 幫助!
見 莊豐源 案 和 吳嘉玲 案 (終審法院)

賣港賊 就是 賣港賊 !

引用:
原帖由 kim_12346 於 2019-3-15 12:11 PM 發表
為拗而拗
有鬼用咩
最好笑既係:-
佢地為左拗 連佢地自己既立場也顛倒。

我在此帖 是研究 愛黨人士 是否也 愛國! 與本人 立場 無關
引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 12:14 PM 發表

引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 12:14 PM 發表

反正連中共的一根毛也碰不到
實則上做不到半分可以動搖中共根基的事

引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 12:10 PM 發表

你個腦 只係識 非黑即白?
錯了, 佢個腦係冇黑同白  空空如也

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]