• 瀏覽: 5,058
  • 回覆: 52
引用:
原帖由 日行千里 於 2019-3-15 11:04 AM 發表
大陸由官方到民間都唱好「中國第一運動」──大媽廣場舞,有城市婦女說,廣場舞是減壓良方;亦有農村留守大媽說,是排解寂寞的好方法。可是自從新移民愈來愈多,近年大媽都開始殺入香港屋邨,於凌晨時分或者天未光就會聞歌起舞。不少居民投訴嘈吵的大陸背景音樂如同音波功,令人難以入睡,非常擾民。即使有居民勸阻,甚至斥罵她們很自私,她們都不為所動。於是《東張西望》又再出動,派攝製隊實地採訪,發現大媽竟然亂收錢,問題嚴 ...
dklm,莫講話香講地地方細講人頂唔順啲嘈音,就算返內地都不時有呢啲衝突.問題係班8婆太自以為是,鐘意點就點.班8婆去到邊都係跟佢自己果套辦事.但係個X街正苦就要求講人包容班8婆

政府唔做野囉

引用:
原帖由 絕世小魚 於 2019-3-15 12:09 PM 發表

有.
好多都係幾十 一個月
D師傅唔係賺好多
計落都只係飯盒錢
仲可能要係1個飯盒分3餐.......
點會呀,幾十元一堂就有,我家人都上緊

駛唔駛報稅?

無懼惡勢力,朕封良心傳媒熱血記者李旻芳,一品美女。

香港地的室內體育館,很多人租來教打波賺錢,西張 dont 望都唔報導

見到李旻芳 d 身材都有排 J

放狗落去跑公園

引用:
原帖由 習總膽囊 於 2019-3-15 12:25 PM 發表

dklm,莫講話香講地地方細講人頂唔順啲嘈音,就算返內地都不時有呢啲衝突.問題係班8婆太自以為是,鐘意點就點.班8婆去到邊都係跟佢自己果套辦事.但係個X街正苦就要求講人包容班8婆 ...
班反對派日鳩日嗌咪,又咀路, 嘈撚住晒,咁又點計?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-3-15 11:49 AM 發表
聘請南亞黨保安出馬踢班大6婆走啦,姦埋班大媽都得,睇吓佢哋走唔走
唔好咁啦,起唔到飛機架

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-3-15 12:14 PM 發表
少見多怪 係大陸一早就收架拉
仲有啲要規定幫你買制服
話感覺整齊喎
呢個世界邊有免費午餐
明白哂啦,文化洗腦

引用:
原帖由 小美^^ 於 2019-3-15 12:28 PM 發表
政府唔做野囉
好明顯咩事啦

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-3-15 01:18 PM 發表

班反對派日鳩日嗌咪,又咀路, 嘈撚住晒,咁又點計?
你覺得阻到你既,你鐘意點計咪點計囉,關人能事,岸能99

個樣唔掂,雙波雙腳好掂

引用:
原帖由 小美^^ 於 2019-3-15 12:28 PM 發表
政府唔做野囉
x2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]