• 瀏覽: 2,285
  • 回覆: 44
+2
正仆街!  政府班人只識出糧但冇血性人性! 死後落地獄啦! 仆街

引用:
原帖由 vvoy 於 2019-3-15 11:07 AM 發表

以上三種生物

你收養晒佢先啦
唔係唔收養就要剎咁極端, 可以大家彼此尊重大家的生存空間, 動物都有佢地既自由,  不過對D野蠻落後既香港人講都多餘.
咁D雙非BB, 佢地父母都唔理佢地, 唔通佢地都耍剎.

引用:
原帖由 woody666 於 2019-3-15 01:47 PM 發表

唔係唔收養就要剎咁極端, 可以大家彼此尊重大家的生存空間, 動物都有佢地既自由,  不過對D野蠻落後既香港人講都多餘.
咁D雙非BB, 佢地父母都唔理佢地, 唔通佢地都耍剎. ...
可能佢擔心自己老母冇人收養

依法處理都唔得?
個個跟自己喜好來做,唔怪之得香港啲人越來越變得自私。

香港私下處決泰國狗狗,係咪想影響中泰外交關係。

由外來船入境的野千奇百怪,一隻無主狗小意思就識噪,但乜都理乜都養,好快變動物園。唔好忘記香港係全世界最繁忙港口之一,大家願意交幾多稅,攪漁農處動物園先?

無錢班動物一樣死,但玩落入就係無底洞。

最緊要反政府

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-3-15 01:10 PM 發表
萬人為何不去領養帶返家養,街上大把流浪貓狗,點解各人唔去處理?
點解講到咁大人大義果啲人,唔夾錢送返隻狗返泰國?

太殘忍了..

系大家問罪漁署時,我想問下狗主點解會搞到只狗上左船???咁容易就上到船??

引用:
原帖由 dragontigergate 於 2019-3-15 01:20 PM 發表
死隻狗姐,無需聲討甘誇下話
聲討佢班友唔淨止為隻狗,而係班友hea做蛇王,練精學懶,今次慌唔又係等放工,快手啪左佢費事要搞入境隔離手續咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]