• 瀏覽: 74,587
  • 回覆: 718
  • 追帖: 2
你班嘢唔係咁賤,人地都唔會以死控訴咁嚴重!
連校長都唔識檢討自己只懂推卸責任,咁嘅教育只有死路!
大陸佬強迫香港回歸就係要搶錢攪死香港!成功咗啦!

引用:
原帖由 唔睇文滙大公 於 2019-3-15 08:57 發表

條仆街校長唔好諗住請病假就過到骨!

我哋都知道你住邊!

一定刮你出嚟屌柒你!公審批鬥你!

仲有,我已經去信 申訴專員公署 投訴你條仆街校長。

就算東華最後放過你,

申訴專員公署都唔會放過你!

你唔會有好日子過!

舊時啲人講 殺人係要填命,一命換一命,原來係真㗎!

死八婆羅婉儀 

佢係共產黨走狗,

共產黨就係最鍾意叫人寫悔過書!

佢羅婉儀舔共舔到出晒面就係人都知 ...
夠鐘食藥啦!校長支持佔中點會係共狗?仆街反中畜精神分裂。

個班校長係身有屎?

如果女校長係清白,唔企出黎做任何交代?

引用:
原帖由 george_gm 於 2019-3-15 08:07 AM 發表
教師墮斃近百校長聯署反擊各界
天水圍東華三院李東海小學女教師林麗棠在校內墮樓身亡,不少聲音指摘校長羅婉儀難逃責任。事件發酵至今,多名校長群起反擊,近百名中、小學校長等教育界人士昨日聯署,指校長亦面對不少壓力,認為社會輿論與及教育團體以聲討及怪罪的文化,造成教育界對立和分化局面。調查事件的獨立委員會昨亦舉行首次會議,定下調查方向,惟未有明言會否討論校長去留問題。
file:///C:\Users ...
兩招就可以解決問題。1. 取消所有教師終身制,2.將教師薪金市場化。

呢班校長都ONX! 重要護短?
作為校長有老師自殺但佢聲都唔聲就潛咗水, 咁不負責任嘅態度仲有乜柒嘢好講?
引用:
原帖由 george_gm 於 2019-3-15 08:07 AM 發表
教師墮斃近百校長聯署反擊各界
天水圍東華三院李東海小學女教師林麗棠在校內墮樓身亡,不少聲音指摘校長羅婉儀難逃責任。事件發酵至今,多名校長群起反擊,近百名中、小學校長等教育界人士昨日聯署,指校長亦面對不少壓力,認為社會輿論與及教育團體以聲討及怪罪的文化,造成教育界對立和分化局面。調查事件的獨立委員會昨亦舉行首次會議,定下調查方向,惟未有明言會否討論校長去留問題。
file:///C:\Users ...

令我諗係法官大人果句話 : they are well paid for it.......

引用:
原帖由 L.J 於 2019-3-15 09:04 AM 發表
個班校長係身有屎?

如果女校長係清白,唔企出黎做任何交代?
交咩代....
教畜1口咬定係條PK校長責任la

佢話冇佢地會信咩
吊2句, 去死.........咁你想入老謀???

引用:
原帖由 gakoduck 於 2019-3-15 09:08 AM 發表
令我諗係法官大人果句話 : they are well paid for it.......
教師都係well paid

邊個校長有聯署,就係身有屎,係同類。建議立即調查佢地,以免老師自殺事件再次發生!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-3-15 09:09 AM 發表

交咩代....
教畜1口咬定係條PK校長責任la
有事發生身為校長潛咗水, 唔怪佢仲可以怪邊個?

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-3-15 09:12 AM 發表

有事發生身為校長潛咗水, 唔怪佢仲可以怪邊個?
好多學生跳, 班同學+教畜都潛架la

愚民你控制不了; 
校長作為一個具決策力的人, 
不知道這種反擊只會惹來持續的反反擊? 
淡化才是皇道... 
聯署反擊只會惹來反感... 

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-3-15 09:15 AM 發表

好多學生跳, 班同學+教畜都潛架la
一間學校最大就係校長, 校長唔負責誰來負責? 唔好乜柒都政治化D事

一班垃圾校長,佢地最想件事快d淡忘,冇人講,跟住圍威喂放生始作俑者,維護佢地特權,千秋萬世,正人渣

支持批鬥,一切向祖國學習

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]