• 瀏覽: 23,165
  • 回覆: 223
  • 追帖: 2
想一世做狗定有自尊咁做返個人,德國都係時候要做決定。

引用:
原帖由 mkkw84 於 2019-3-15 06:59 AM 發表
德國是戰敗國,同日本一樣只可以做契弟
講契第日本第一,澳加並列第二,反而歐洲醒目咗冇跟得太貼

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-3-14 10:17 PM 發表
用5G E就可以?!
美國有7G,使咩用華為5G呢?!

老美為左壓制其他國家挑戰一哥地位真係無所不用其極,手段只可以用野蠻來形容,文明離美國已經越來越遠了,霸權心態顯露無遺,真心希望其他西方大國聯手對抗老美,一國獨大只會令世界走向滅亡

頂, 菲律賓老頂開咪少佢個美佬添, 最後又如何

引用:
原帖由 無愛 於 2019-3-15 06:36 AM 發表

諾曼第?連法國都打埋
哈哈哈

又來⋯⋯之前斯若登爆美國偷聽德國墨克爾電話又唔見講

引用:
原帖由 Ivyman1688 於 2019-3-15 07:10 AM 發表

美國有7G,使咩用華為5G呢?!
改大個數,好似好快甘

以後改打電報,或者養鴿傳書囉

引用:
原帖由 港產片係垃圾 於 2019-3-14 10:09 PM 發表
美國為阻止中國電信設備商華為進入歐洲5G設備市場,進一步向德國施壓。北約盟軍最高統帥、美國歐洲司令部司令斯卡帕羅蒂(Cu

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190314/photo/bkn-20190314123848959-0314_00912_001_01b.jpg?20190314214809

美國為阻止中國電信設備商華為進入歐洲5G設備市場,進一步 ...
德國,你跪低?🤭🤭🤭

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-3-15 07:00 AM 發表
美國佬點解咁著緊要全力打壓華為5G?美國佬看到華為5G崛起...用各種理由話華為5G有監聽問題???
自從有數碼電話,美國佬用3G、4G就早已經可以監聽全世界啦!“斯諾登”披露的“棱鏡計劃”文件裡令全世界都知道美國佬做賊的事實,美國佬連其他西方國家的領袖的手機都監聽人,5G係我美國佬手 ...
無得監聽,美國情報局被廢了!

這就是美帝的霸權。
但堂堂大國,連用什麼設備也沒有自主權,竟然要聽命於人,顏面何存?

干涉別國內政,一間公司要出動到美國政府干涉,美國未免小題大造。支持華為。

引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-3-15 03:21 AM 發表
都是華姐口誤,叫人用華為防竊聽,死了美帝狗急了跳牆!
寸嘴係有代價的。

歐盟對北約,比人駐軍,易請難送

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]