• 瀏覽: 23,174
  • 回覆: 223
  • 追帖: 2
解散北約都系咁話啦, 根本冇乜用.

引用:
原帖由 JETSO500 於 2019-3-14 22:44 發表
德國敢用華為美軍會再登陸諾曼第直取柏林
諾曼第?連法國都打埋

引用:
原帖由 港產片係垃圾 於 2019-3-14 10:09 PM 發表
美國為阻止中國電信設備商華為進入歐洲5G設備市場,進一步向德國施壓。北約盟軍最高統帥、美國歐洲司令部司令斯卡帕羅蒂(Cu

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190314/photo/bkn-20190314123848959-0314_00912_001_01b.jpg?20190314214809

美國為阻止中國電信設備商華為進入歐洲5G設備市場,進一步 ...
呢啲吹水王轉頭又唔記得自己講過咩🤣

停(語音)通訊,用即時5G視頻聊

搞定德國等於搞定歐洲。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 suffocation 於 2019-3-14 10:57 PM 發表
華為好可憐
華為唔可憐,令尾帝著急到現哂形,出動最高層撕破面皮去四圍唱衰兼威迫盟友,令華為聲名大噪,等如免費宣傳華為勁

威逼利誘加恐嚇,美國又贏!

死鬼佬好驚大陸發現自己啲衰嘢除左竊聽原來仲有好多衰嘢監控盟國

在惡啲啦,話出兵打德國呀!

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2019-3-14 11:01 PM 發表
德國好可憐
咁大個國家仲要聽人點
又要俾竊聽佢既人指手畫腳
竊聽完你仲屌9你比人竊聽,老美真是世界強國,強姦完人地仲警告你地會比人姦,姦咗以後我就唔姦你

咁都得?真係世界唯一大國,其他的全是小國!

德國是戰敗國,同日本一樣只可以做契弟

美國佬點解咁著緊要全力打壓華為5G?美國佬看到華為5G崛起...用各種理由話華為5G有監聽問題???
自從有數碼電話,美國佬用3G、4G就早已經可以監聽全世界啦!“斯諾登”披露的“棱鏡計劃”文件裡令全世界都知道美國佬做賊的事實,美國佬連其他西方國家的領袖的手機都監聽人,5G係我美國佬手,美國佬當然告訴你,監聽你係好事、係無問題非常安全,但5G到了大陸華為手,美國佬就覺非常危險?只有用美國5G設備進入歐洲市場,其他國家就不可以用大陸華為5G設備?美國佬真是不知廉恥!  

引用:
原帖由 無愛 於 2019-3-15 06:39 AM 發表
搞定德國等於搞定歐洲。
德國也是大國,比美一嚇就得,如何向國民交代?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]