• 瀏覽: 9,124
  • 回覆: 152
+3
引用:
原帖由 songsong17 於 2019-3-15 12:31 PM 發表

(我唔識所以唔會我唔會亂話人廢,但我識比較誰更廢)

D反中白痴成日做假之餘,真手機又做唔到,邊有人廢得過佢地
白痴話中國人民個個都識做手機,唔識做就是廢人!
你識做嗎?

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 01:30 PM 發表

白痴話中國人民個個都識做手機,唔識做就是廢人!
你識做嗎?

呢的濕膠手機,影相唔見得人

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-3-15 01:54 PM 發表

D反忠白痴成日做假之餘,真手機又做唔到,邊有人廢得過佢地

引用:
原帖由 133331628 於 2019-3-15 02:12 PM 發表
呢的濕膠手機,影相唔見得人
華為啲高階機,影相雖然唔係最好,但都見得下人。
但用人相片誤導世人以為是用佢手機又係衰啲,一次就話冇心之失啫,但一次又一次咁做,分明是博人睇唔到,可恥。
更可恥是一見到華為出品就死撐的廢物。

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 02:22 PM 發表

D反忠白痴成日做假之餘,真手機又做唔到,邊有人廢得過佢地
(咁就無得駁了, 反中一事無成有原因, 真.....)

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 02:54 PM 發表

華為啲高階機,影相雖然唔係最好,但都見得下人。
但用人相片誤導世人以為是用佢手機又係衰啲,一次就話冇心之失啫,但一次又一次咁做,分明是博人睇唔到,可恥。
更可恥是一見到華為出品就死撐的廢物。 ...
D 反中白痴自己又做唔到手機更好既手機(應該係話手機都唔識做),一見華為機就盲反,最廢都係佢地

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-3-15 03:15 PM 發表

D 反中白痴自己又做唔到手機更好既手機(應該係話手機都唔識做),一見華為機就盲反,最廢都係佢地
啲反忠白痴個個都認造手機?咪玩啦。
不過其中有啲精英真係好醒,識組裝一個些行安卓的唉瘋。

國家級,軍事級就更勁,居然擁有美國戰艦,俄國戰機

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 03:26 PM 發表

啲反忠白痴個個都認造手機?咪玩啦。
不過其中有啲精英真係好醒,識組裝一個些行安卓的唉瘋。

國家級,軍事級就更勁,居然擁有美國戰艦,俄國戰機 ...
(反中白痴隨左咀炮就咩都無
整又整唔到,又無錢買,最廢點計都係佢地

咩都係反中白痴最廢

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-3-15 03:40 PM 發表

(反中白痴隨左咀炮就咩都無
整又整唔到,又無錢買,最廢點計都係佢地

咩都係反中白痴最廢 ...
得啦,唔識做真手機的廢物以你最醒,得未呀

冇乜理由

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-3-15 03:16 PM 發表

真正收歸國有~所以大少奶都吾知中央d官出黎幫華為撐乜春~中國人死要面d性格真系要改~
華為其實係國企, 領導的私幫生意, 換句話說拎民脂民膏做私人生意

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]