• 瀏覽: 9,127
  • 回覆: 152
+3
引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2019-3-15 11:50 AM 發表

佔畜瞓街霸路掟磚學人講良心?
豬頭畜生學人講良心,咪玩啦

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-3-15 11:48 AM 發表

華為有註明喎
被人踢爆後加的

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-3-14 10:22 PM 發表

都唔係第一次啦

轉載
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/4546/205836/1/

再次被爆造假!華為官網 P9 靚相 EXIF 顯示為 Canon 單反拍攝

今年 6 月初華為在大陸微博發了一篇「華為 P9 媲美單反」的文章,被發現文章中的相片其實是以 Canon EOS 5D Mark III 拍攝,事件被大陸網民發現後引發軒 ...
次次出新機,都要借用別人啲相以顯示自家的相機功能如何出色,真廢

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 11:58 AM 發表

被人踢爆後加的
華為太垃圾,專做假野,等出佐P30後買部翻黎睇下有幾假先

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 12:05 PM 發表

次次出新機,都要借用別人啲相以顯示自家的相機功能如何出色,真廢
D反中白痴成日做假之餘,真手機又做唔到,邊有人廢得過佢地

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-3-15 12:08 PM 發表

白痴話中國人民個個都識做手機,唔識做就是廢人!
你識做嗎?

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2019-3-14 09:12 PM 發表
被各國封殺5G設備的華為,將在本月26日在法國巴黎發佈新一代手機P30 Pro,近日先發佈多款宣傳海報,可是,部份海報的照片被揭是用單鏡反光機拍攝,其中一張火山爆發的照片,更是通訊社Getty Images在2009年拍攝的舊照片。華為事後在海報上加上「廣告創意僅供參考」字樣,但已被網民批評是誤導。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
講到相片做假,以下一張是經典,達到國家級水平,真係唔嘢小

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 12:14 PM 發表

白痴話中國人民個個都識做手機,唔識做就是廢人!
你識做嗎?
(我唔識所以唔會我唔會亂話人廢,但我識比較誰更廢)

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-14 21:14 發表
明明係毒果打狗扮方向,真係好撚仆街!
俾小小國際視野,睇下外國新聞

毒果譯埋你唔睇,大公文匯有咩?

毒果唔報只代表你睇唔到,唔代表冇發生

咪學大陸人被鴕鳥拉

引用:
原帖由 swerner 於 2019-3-15 12:40 PM 發表

俾小小國際視野,睇下外國新聞

毒果譯埋你唔睇,大公文匯有咩?

毒果唔報只代表你睇唔到,唔代表冇發生

咪學大陸人被鴕鳥拉
我唔會睇大公文滙,毒果改圖作文臭名遠播,咁叫國際視野呃傻仔就得

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-15 12:52 發表

我唔會睇大公文滙,毒果改圖作文臭名遠播,咁叫國際視野呃傻仔就得
我意思係,而家只有毒果報呢D反面新聞,冇人叫你即信,你咪去google打p30 Getty image咯,對證

全世界講緊,你甘做井底蛙?
大媽是這樣練成的

引用:
原帖由 swerner 於 2019-3-15 01:06 PM 發表

我意思係,而家只有毒果報呢D反面新聞,冇人叫你即信,你咪去google打p30 Getty image咯,對證

全世界講緊,你甘做井底蛙?
大媽是這樣練成的
唔信毒果就係井底蛙,你真係九唔搭八

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]