• 瀏覽: 9,085
  • 回覆: 152
+3
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-3-15 04:31 AM 發表
「平果妓者」連廣告係乜都分唔到,仲學下做報導,讀者話佢哋蠢過狗真係有原因。

畜意誤導呀嘛

引用:
原帖由 小小大喇叭 於 2019-3-14 21:18 發表
越危機生意越好。
襯亂打劫

引用:
原帖由 133331628 於 2019-3-15 07:02 AM 發表

襯亂打劫
哩樣美國佬最把炮

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-14 09:14 PM 發表
明明係毒果打狗扮方向,真係好撚仆街!
為咗錢,班毒果打手有乜做唔出。。。

引用:
原帖由 diungmo 於 2019-3-15 12:25 AM 發表
做假都有咁多狗撐,無他,國技嘛
美國波音。。。

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-3-14 09:20 PM 發表

狗改不了吃屎

啲地產廣告全部都係咁做,又唔見比人話誤導
狗改不了吃屎

所以日日轉貼抺黑

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-3-15 05:26 AM 發表

乜廣告用舊照片咩?
奇才
乜廣告唔可以用舊相架? 天才。。。

有咩出奇,攞人地粒cpu抹左個logo再印返自己個logo當自己發明都係咁。

同意 黃色同蘋果都是改不了別屎的

引用:
原帖由 133331628 於 2019-3-15 07:02 AM 發表

襯亂打劫
美國國技。。。

引用:
原帖由 具陽哥 於 2019-3-15 04:21 AM 發表

唔使講
話自己5G領先全球又係誤導
誤導。。。你講緊美國5G姨。。。

引用:
原帖由 你封我唔到 於 2019-3-14 09:14 PM 發表
明明係毒果打狗扮方向,真係好撚仆街!
毒果打狗真無恥🤣🤣🤣

多謝毒果打狗幫手宣傳,華為越賣越勁呀👍🏼

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2019-3-14 09:12 PM 發表
被各國封殺5G設備的華為,將在本月26日在法國巴黎發佈新一代手機P30 Pro,近日先發佈多款宣傳海報,可是,部份海報的照片被揭是用單鏡反光機拍攝,其中一張火山爆發的照片,更是通訊社Getty Images在2009年拍攝的舊照片。華為事後在海報上加上「廣告創意僅供參考」字樣,但已被網民批評是誤導。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/2 ...
係廣告上攞人哋嗰拍攝根本就好普遍,攝影師用同一部相機拍一張靚相都唔係次次都得,係同時間,光線同當時萬變嗰環境有關?你以為攞部靚手機,靚鏡頭就可拍出靚相?你咁無智出貼俾人笑啊?狗始終都係狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]