• 瀏覽: 92,138
  • 回覆: 420
  • 追帖: 9
+18
可能義肢嚟!

引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-14 08:18 PM 發表
唔係三個位,係四個位。點坐佢對面?
你啱 ! ( 打斜黎晾腳, 咁樣霸四個位, 絕 )

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-3-15 00:19 發表

你啱 ! ( 打斜黎晾腳, 咁樣霸四個位, 絕 )
對面裡面個位,佢仲放咗把遮。呢啲咁嘅港女。

引用:
原帖由 aoaoaaoo 於 2019-3-14 11:42 PM 發表
新港女
無錯,我都覺得係咁!
但佢打扮得太好了!所以有可能係新的港女識男仔方式🤔
佢係等緊一個有正義感又大膽的男仔接觸佢,跟住發展落去!😂
所以著得靚和整齊係好重要,話晒係第一印象😜

西方黐撚線 咁嘅衣著ol?
穿到咁撚老撚套

引用:
原帖由 willy222 於 2019-3-15 12:23 AM 發表

對面裡面個位,佢仲放咗把遮。呢啲咁嘅港女。
哈哈,係喎!

不要打格啦⋯⋯正pk

引用:
原帖由 理+誠 於 2019-3-14 08:15 PM 發表
一定係大陸人二、三代,唔會係本土高尚港人。
你今次可能講啱
正常港女兼生得好D,都會扮得幾好下
而唔會著件大嬸裙加長桶黑波鞋
所以好大機會係新港女

隻腳幾白滑,
依家啲後生真係冇公德心。

引用:
原帖由 ichthys2 於 14-3-2019 08:07 PM 發表
搭車要顧己及人,但總有自私者圖舒適,罔顧他人。今日(14日)一名年輕女子在巴士車廂上不但雙腿「飛象過河」至對面座位,更以手袋霸佔鄰座。一人霸3座位行徑,被網民怒斥,「後生細女,知唔知禮貌?」........

雖然我不太贊成網上公審他人,但有時又不得不承認某些批評卻又批評得有理。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/2 ...
有時見到 18 22 歲著褲又好,短裙都好,根本好多無儀態,坐樓梯,係巴士搭腳咁樣坐都大有人在,仲未計好多企地鐵巴士挨身挨世,成個 pat 壓住你都有,離奇到迎面行佢會側身成對波掃落人隻手都有,所以我都見慣不怪呢類人,唔一定大陸人架

條女博見報 又畀佢得逞

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-3-14 10:23 PM 發表
唔係大陸人,此post已完
睇佢隻包就知係大陸雞一隻

葉德嫻出來了

點解咁多呢啲人

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-3-15 12:16 AM 發表

搵呀Deanie姐{葉德嫻}同佢講教下佢好過啦!

https://youtu.be/kNrIpj8bYyQ
right!
👍👏👍👏👍👏

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]