• 瀏覽: 27,448
  • 回覆: 138
  • 追帖: 1
又有內幕~

係真唔係~

引用:
原帖由 snooboy 於 2019-3-14 07:32 PM 發表

一早有機師投訴有問題唔處理,呢舖仲唔爆廠?

美國波音凍過水啦,美國民事訴訟賠償慣例是開天殺價,之前美軍參與日本大地震救援23名士兵得了癌症,向東京電力索賠1萬億美元..........好有參考價值

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-3-14 07:22 PM 發表
假若大陸禁飛令真係另有所圖,咁你波音同美國政府都好撚廢啫,完全錯判形勢,連底褲都輸埋。
中國政府都係為了廣大人民的福祉才站出來宣布停飛730

架飛機死8件中國人!中國本土又有咁多架飛緊!中國緊係一個順水推舟打7你美國佬啦

又係無腦嘅呆灣全霉新聞。

引用:
原帖由 tktprim 於 2019-3-14 08:11 PM 發表

中國政府都係為了廣大人民的福祉才站出來宣布停飛730
有實力講出事實,冇實力等尾哥宣布先才跟。今次波音賠償天價,等如美國貿易食毒藥,裁員減身,侵侵的經濟強勁論又打一拳。

呢個順水推舟
可以為中國產客機鋪好一條大道
到時無人夠膽話只有美製飛機才安全

引用:
原帖由 dhammika 於 2019-3-14 19:13 發表
中國停飛今頒發後美國傳媒先笑中國無知、轉頭連特浪普都要跟中國禁飛令。
而家無野好講,唯有賴茖貿戰同中國野心咯!
至於人命同乘客安全?美國人話關人咩事?

陸停飛波音開第1槍!美媒爆背後3大內幕

2019年03月14日 17:47 中時電子報 吳美觀/整理報導

波音737 MAX 8客機,5個月內發生2起空難事故,近日已有42個國家宣布停飛737 MAX系列客機,而中國大陸是開停 ...
個主持係咪白痴
原產國冇良心
跌多99架都話安全
咁就死得人多啦

下一步就係搵波音ceo祭旗了事,跌飛機只是個別人士作錯誤決定,波音仍是將安全放在首位。

台灣農場真係深得李教主同菜菜子真傳, 咁都作到個陰謀論古仔出黎.

呆灣宣佈停飛未?

黃人又會話今次又係美國贏

Good job政府和企業公私分明。唔似中共 消息封鎖網絡封殺。

吃屎吧你老美
祝你們含家快落!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]